Digidexo.com

Slanking og Borage Oil

Slanking og Borage Oil


Borage-olje har en av de høyest kjente konsentrasjoner av gamma-linolensyre (GLA) av en hvilken som helst mat. Kroppen gjør ikke omega-6-fettsyrer, og så dietten tjener som den eneste kilde.

Funksjon

Stoffer i borage olje bidra til å regulere kroppens stoffskifte, og kan redusere betennelse, ifølge University of Maryland Medical Center. Redusere betennelse kan hjelpe deg å holde vekten nede mens slanking.

Balanse

Et sunt kosthold krever et balansert forhold mellom omega-6 og omega-3 fettsyrer. Du kan innta omega-3 fettsyrer fra å spise fisk, for eksempel. Tradisjonelle kosten kilder av omega-6 omfatter vegetabilske oljer, men som typen har en tendens til å fremme betennelse.

Typer

Forskjellige typer av omega-6 fettsyrer oppfører seg forskjellig, avhengig av biprodukt produsert. Omega-6 fra vegetabilsk olje, for eksempel, danne linolsyre, noe som kan fremme betennelse. Den type i borage-olje på den annen side omdanner det meste til et annet stoff som reduserer inflammasjon.

Fordeler

Forskere fra University of California, Davis fant at borage olje hjulpet mennesker frisk fra en betydelig vekttap holde vekten av. I studien, "tidligere overvektige" folk tok fem gram hver dag av borage olje for nesten tre år, og forskerne konkluderte med at fettsyrer kan hjelpe folk holde mistet vekt fra å returnere.