Digidexo.com

Hvordan du skal rense voks ut av øret

Hvordan du skal rense voks ut av øret


Ørene våre er designet for å være selvrensende, så alt du trenger å gjøre er å bruke en vaskeklut til å tørke det ytre øret og inngangen til øregangen. Den selvrensende mekanismen bruker kjeve bevegelse fra å snakke og tygge til sakte transportere ørevoks, gammel hud og rusk mot åpningen av øret vårt.
I noen tilfeller har øregangen ikke lykkes rense seg selv, og øret kan føle deg mett eller plugget. Øret kan også verke, kløe eller produsere en lukt. Du kan miste hørselen din og få en ringing støy.
Hvis dette skjer, må fastlegen din eller fastlegen kontrollere og rense ørene. Noen ganger kan legen finne at voksen er hard og påvirket, så vil du bli sendt hjem med beskjed om å myke opp voksen.

Hvordan du skal rense voks ut av øret

Legg et håndkle rundt halsen. Dette kan bli litt rotete.

Plasser ett femtinitti drop av babyolje, olivenolje eller mineralolje i en liten kopp. Varm opp oljen ved å plassere koppen i en kjele med varmt vann. Kroppstemperatur (ca 98,6 grader F) er ideell, men ikke nødvendig. Ikke la oljen blir varm.

Klargjør for prosedyren ved å plassere kopp olje og pipette på et bord foran deg. Du trenger enkel tilgang til dem.

Fyll pipetten med varm olje, deretter bøye hodet mot skulderen din. Lene slik at øret er vendt mot taket.

Plasser 2 til 3 dråper av varm olje inn i øret ditt og holde hodet på plass, slik at du føler dråpene reise inn i øregangen.

forbli i den posisjonen i noen minutter, og deretter sitte oppreist. Tørk øret som noen væske renner ut.

Gjenta trinn 1 til 6 ganger daglig i to dager for å myke opp voksen.

Skyll øret på den tredje dagen ved å blande 1/4 kopp hydrogen peroxide og 1/4 kopp vann. Varm løsningen som beskrevet i trinn 2.

9. Forbered for vanning ved å plassere varm kopp og gummi pære sprøyte på bordet. Deretter plasserer et håndkle rundt halsen.

Fyll gummi pære sprøyten med løsningen, deretter rette øregangen ved å trekke øret oppover og bakover. Bøy hodet mot skulderen din.

Squirt den varme løsningen forsiktig inn i øret med gummi pære sprøyten.

Bøy hodet til den andre siden for å la løsningen renne ut. Tørk øret med håndkle. Hvis ørevoks fortsatt i øret, følger du trinn 1 til 6 for å myke opp voksen.

Gjenta vanning og mykgjørende prosessen om kvelden den tredje dagen. Gjenta den samme prosessen to ganger om dagen for dag 4 og 5 hvis ørevoks fortsatt gjenstår.

Hint

  • Få hjelp av noen til å hjelpe deg bruke dråpene og vanning. Du kan tørke øret med et håndkle eller hårføner på lav varme. Du kan bruke en dråpe rensevæske til å tørke øret, men rådføre seg med legen din først, fordi i noen tilfeller kan bli smertefullt.
  • Ikke prøv noen flere søknader etter dag 5. Hvis dine ører er ikke klart innen den tid, bør du oppsøke fastlegen din eller fastlegen. Mange tror at de trenger å rense ørene med en bomullspinne (ofte kalt en Q-tips). Dette kan være farlig, siden det meste av ørevoks skyves dypere inn i ørekanalen. Hvis du har en perforasjon eller hull i trommehinnen, eller hvis du har trykkutjevning (PE) rør, ikke sette noe væske i øret mindre regissert av legen din. Sørg for at dråpene er varme. Kald væske vil gjøre deg veldig svimmel og varm væske kan brenne øret. Hvis du opplever noen smerter, stoppe programmet umiddelbart og kontakte legen din. Ikke bruk saltløsning mindre regissert av legen din.