Digidexo.com

Typer av øyne

Typer av øyne


Hvis du har synsproblemer kan det være lurt å gå til legen din for en synsundersøkelse. Noen mennesker velger å bruke briller eller kontaktlinser for å korrigere sin visjon. Hvis du ikke ønsker å håndtere stresset av briller, kan du imidlertid velge å gjennomgå korrigerende øye kirurgi. Korrigerende øye kirurgi har ekstremt høy suksessrate og er vanligvis relativt smertefritt, ifølge University of Iowa.

Photorefractive Keratectomy Surgery

Photorefractive keratectomy operasjon involverer bruk av en ekscimer-laser med en kul ultrafiolett lysstråle for å fjerne små fragmenter av vev fra hornhinnen for å omforme det, ifølge Cleveland Clinic. Photorefractive keratectomy kirurgi brukes til å korrigere langsynthet, mild til moderat Excimer lasere bruker ultrafiolett lys til å gjøre snitt og korreksjoner for øyet. nærsynthet og skjeve hornhinner. Pasienter som gjennomgår photorefractive keratectomy kirurgi vanligvis har 20 \ 20 visjon innen ett år etter operasjonen. Det er en liten risiko for infeksjon eller arrdannelse i forbindelse med denne type operasjon, i henhold til University of Michigan Kellogg Eye Center. Før operasjonen øyne er nummen med anestesi, ifølge University of Iowa. Vanlige symptomer etter photorefractive keratectomy kirurgi inkluderer rennende øyne, rennende nese, lysfølsomhet og rødhet i øyet. Solbriller bør brukes i sterkt lys for et par uker etter operasjonen, ifølge University of Illinois i Chicago.

LASIK Eye Surgery

LASIK øye kirurgi er brukt for å redusere avhengigheten av kontaktlinser eller briller, i henhold til United States Food and Drug Administration. LASIK står for laser-assistert in situ Kertomieleusis. Under LASIK kirurgi. Under LASIK kirurgi øyne er nummen med bedøvelse og et lite instrument som kalles en microkeratome brukes til å opprette en klaff på hornhinnen. Etter at klaffen er opprettet en ekscimer-laser brukes til å omforme hornhinnen.

Refractive Lens Exchange-

Refraktiv objektiv utveksling er designet for folk som er middelaldrende og begynner å utvikle grå stær, ifølge Allaboutvision.com. Noen ganger refraktiv objektiv utveksling brukes til å behandle ekstreme langsynthet hos yngre mennesker. Refraktiv objektiv utveksling kirurgi er vanligvis ikke dekkes av forsikringen, og kan koste flere tusen dollar. Fordeler med denne typen øyne inkluderer rask utvinning, høy suksessrate og høy kvalitet på visjon, ifølge UCLA Refractive Center.

Implanterbare Lenses

Implanterbare linser blir ofte brukt til å behandle nærsynthet eller nærsynthet, ifølge Allaboutvision.com. Implanterbare linser er ofte referert til som intraokulære linser, i henhold til United States Food and Drug Administration. Disse linsene er lik til kontaktlinser og er vanligvis implantert mellom hornhinnen og iris eller like bak iris. Personer med tynne hornhinner som trenger korrigerende øye kirurgi ofte bruker implanterbare linser.