Digidexo.com

Hvordan bli kvitt Gas Naturligvis

Hvordan bli kvitt Gas Naturligvis


Hvordan bli kvitt Gas Naturligvis er ganske enkel oppgave. Her er noen tips og triks for å få deg på rett spor.

Hvordan bli kvitt Gas Naturligvis

•  Først av alt du trenger å tygge maten godt. Ved ikke riktig å starte fordøyelsen med komplett tygging av maten Gas vil bygge opp eller å bli ganske illeluktende. For å unngå dette, og for å begynne å behandle Gas naturligvis må du grundig tygge maten.

Vær oppmerksom på dine pustevaner. En stor del av gassen utstøtt av noen mennesker faktisk kommer som et resultat av å svelge den, på grunn av tyggegummi, røyking etc. Dette innfører gasser som ikke vil være lett absorbere inn i kroppen, og således må frigjøres naturlig i form av gass, ved å være klar over dette kan du stoppe det eller redusere det betraktelig.

Neste se på kostholdet ditt. Hold deg unna store måltider av fet mat, noen sukker og karbohydrater. Disse matvarer med store kilder til disse (slik som bønner) vil føre til absorpsjon problemer og dermed vil produsere mye mer gass som vil andre matvarer. Lær disse matvarer eller matvarer som forårsaker du å passere gass og holde seg borte.

Neste du kan se på å få noen raske løsninger. Fennikel frø er veldig populært (en rask hvordan du er knyttet nedenfor). Også populære er Aktivt kull, bare legge til et par spiseskjeer til et glass med vann og drikke.
Også du kan prøve å nøytralisere lukten, legge peppermynte olje til litt vann og drikke for å gi gass en fin minty lukt. Eller du kan gå og se opp grønnsaks Kombu. Kombu selges i mange asiatiske dagligvarebutikker og er kjent for å motvirke effektene av gass. Bare en liten stripe av Kombu og du vil bli satt. Et annet godt middel er Bukkehornkløver frø, bland disse med lik del dill. Hver dag tar ca 5 gram, og det bør kontrollere flatulens.