Digidexo.com

Slik reparerer en Brille Nose Piece

Slik reparerer en Brille Nose Piece


Brillenesestykker avgjøre hvor godt brillene passer ditt ansikt og hvor behagelig de er. Hvis en nesestykke bryter eller blir bøyd ut av linjen, kan du reparere det i et par forskjellige måter. Faktisk kan de fleste nesestykker lett repareres med en brillereparasjonssett uten å ta dem til legekontoret eller til en gullsmed.

Slik reparerer en Brille Nose Piece

Bøy nesestykke tilbake på plass hvis det har blitt dunket ut av stilling. Bruk fingrene til å forsiktig flytte nesestykke før det sitter i en posisjon som nøyaktig speiler nesestykke på motsatt side. Prøv på brillene for å sørge for at de sitter på ansiktet ditt riktig, og føler deg komfortabel. Hvis ikke, fortsetter du å justere til du finner en stilling som fungerer.

Sett neseputen hvis den falt av, er utslitt eller delvis dersom det ble revet av. Noen ganger nesen putene kan bære flat, faller ut, eller deler av dem kan komme av, forårsaker ujevn kant til å skjære inn i nesen og forårsake ubehag. Avhengig av hvilken type neseputer som kreves av deg brillene, enten knipse forsiktig neseputen av eller fjerne det med en liten skrutrekker. Plasser den nye neseputen inn i braketten ved å feste eller å skru den på. Sørg for å justere neseputen slik at halvparten som skal vende opp er plassert mot toppen. Bruk det motsatte neseputen som en veiledning.

Bruk en liten skvett av superlim for å feste stykket til rammen hvis brillene falt og nesestykke brøt fra rammen helt. Ta stor forsiktighet for å posisjonere nesestykket, slik at den er lik nesestykket på den andre siden. Finn en måte å rekvisitt nesestykke og hold den der mens limet tørker.