Digidexo.com

Hvordan å bryte i nye Briller

Hvordan å bryte i nye Briller


Løsningen for å bryte i nye briller er rett foran øynene dine: Den beste måten å venne seg til et nytt par briller eller resept er å bære den nye brille så mye som mulig. Men noen unntak gjelder. Visse typer av resepter er ment å bæres kun etter behov. Nye brilleglass rammer ofte krever justeringer etter at du har slitt dem for noen dager eller uker. Ta brillene tilbake til din optiker hvis rammen er ubehagelig eller du kan ikke tilpasse seg den nye resepten etter noen uker.

Hvordan å bryte i nye Briller

•  Sjekk pass av brillene. De skal føle seg komfortable og kanskje en liten bit tettsittende først. Dette er fordi nye briller strekke litt som du bære dem og ta dem av og på. Brillene skal hvile komfortabelt på nesen og føler seg godt bak ørene, men ikke føler for stramt.

Bruk dine nye briller så mye som mulig, og som foreskrevet av øyelegen så du tilpasse seg raskt til ny resept. Din optiker eller øyelege spesifiserer på resept hvordan du skal bruke dine nye briller - enten for å lese bare, i nærheten av visjonen eller distansere bare. Progressive linser, også kalt no-line bifokale, ta litt lenger tid å bli vant to.Your optiker bør lære deg hvordan du bruker linser og forklare justeringsperioden.

Iført dine gamle briller er en no-no. Går frem og tilbake mellom en eldre resept gjør tilpasse seg nye briller vanskeligere.

Ta brillene tilbake til din optiker eller optometrist kontor hvis du ikke klarer å bli vant til dine nye briller etter en uke eller to. Optiker kan sjekke dine rammer for å sørge for at de er riktig justert, og vil bekrefte at linsene ble gjort i henhold til resepten. Hvis linsene er rett og dine rammer passer, planlegge en avtale med øyet lege for å diskutere resept.

Hint

  • De fleste linse produsenter og optiske Detaljhandel utvekslings objektiver innenfor en spesifisert prøveperiode hvis du ikke er i stand til å tilpasse seg linsene. Sjekk med din optiker for å finne ut hans eller hennes politikk på linse børser før du bestiller dine briller.