Digidexo.com

Naturlige måter å behandle et lavt antall blodplater

Blodplater er en del av blodet i ethvert menneske. Den normale opptelling i området fra 150 000 til 450,00 blodplater pr mikroliter blod. Blodplater hjelpe i dannelsen av blodpropper når en person er skadet. Når blodplatetall faller for lavt, er denne evnen svekkes og alvorlige blødninger kan forekomme, selv uten en skade. Økende et lavt antall blodplater som kan gjøres med en endring i kosthold og ved å unngå visse blodfortynnende kosttilskudd.

Årsaker

Før du starter noen behandling, bør du oppsøke lege for å finne ut hva som har forårsaket den lavt antall blodplater. Noen tilstander som graviditet kan ikke kreve noen behandling, som den lave teller er forbigående. Autoimmune sykdommer som revmatoid artritt eller lupus kan ha andre symptomer som også trenger å bli styrt. Blodforgiftning fører også til en midlertidig nedgang i antall blodplater, og en endring i kosthold vil hjelpe tellingen stige raskt. Behandlinger for mer alvorlige sykdommer som kreft kan redusere antall blodplater. Disse dråper i antall blodplater er også midlertidig, men kan være alvorlig.

Kosttilskudd

Konsultere en medisinsk faglig for å sikre at eventuelle naturlige kosttilskudd tatt ikke kommuniserer dårlig med medisiner foreskrevet for andre forhold. Noen naturlige kosttilskudd bør ikke tas sammen, så gi en komplett liste over alle kosttilskudd brukes til en dyktig fagperson, for eksempel en klinisk ernæringsfysiolog eller ernæringsfysiolog, for gjennomgang. Unngå noen kosttilskudd som fortynner blodet slik som vitamin E, fiskeolje eller gingko. Ta en multivitamin daglig for å støtte generelle helse. Det finnes ingen kosttilskudd som har vist seg å øke blodplater spesifikt i hver enkelt. Konsultere en medisinsk faglig før du legger noen kosttilskudd til kosthold.

Diet

Hva er spist eller ikke spist kan påvirke blodplatetall ved nivået av betennelse den forårsaker. Bruken av kosthold for å øke blodplater innebærer både å eliminere visse matvarer og legge nye. Eliminer tabellen sukker og kommersielle sirup som høy fruktose mais sirup. Disse elementene kan føre til betennelse i immunsystemet. Slutte å spise raffinert korn og bearbeidet mat som hvitt brød, hvit ris og prepackaged måltider. Eliminere noen matvarer som du er følsom for. Disse kan inkludere meieri, tilsetningsstoffer, konserveringsmidler og konditorfarge. Mat følelser føre til at immunsystemet til å reagere og kan redusere antall blodplater.

Legg rå frukt og grønnsaker for å erstatte de behandlet snacks som har blitt eliminert. Omega-3 hjelper immunforsvaret og er funnet i matvarer som villaks og linfrøolje. Tomater har antioksidanter ikke finnes i mange andre næringsmidler, i tillegg til vitamin C og kalium. Bær inneholder fytokjemikalier som nøytraliserer frie radikaler og reduserer betennelse. Redusert inflammasjon tillater kroppen å produsere blodplater mer effektivt.

Samarbeider tett med en medisinsk faglig og en kostholdsekspert for å designe en diett som er mest effektive i å ta opp den konkrete årsaken til lavt antall blodplater og andre medvirkende faktorer.