Digidexo.com

Hvordan bruke Blueberry Tea å forbedre synet

Folk som ønsker seg bedre syn, uten medisinsk risiko og økonomiske konsekvenser av kirurgi, bør vurdere naturlig rettsmidler gjennom mat, vitaminer og urte kosttilskudd. Blåbær har vært kjent for å bidra til å forbedre synet og treg aldring. Blandings blåbær med friske te kan tilby dramatiske resultater som forbedrer ikke bare synet ditt, men også din generelle helse.

Hvordan bruke Blueberry Tea å forbedre synet

•  Drikk blåbær te daglig for å dra nytte av de kraftigste antioksidantene som finnes i te. Blåbær er tenkt å ha en av de høyeste konsentrasjonene av antioksidanter som finnes i noe frukt.

Bruk tørket blåbær blader i grønn eller svart te. Bladene bør tilsettes til det-te før fylling i kokende vann. Bratt, belastning og tjene te varm eller over isen.

Bruk friske blåbær i din grønn eller svart te for en unik drikk med samme effekt som blåbær blader. Tenk økologiske blåbær, dyrket uten bruk av plantevernmidler eller andre skadelige kjemikalier.

Kjøp ferdige blåbær te-poser for å trakte te når du er borte fra hjemmet, eller når du kanskje ikke har tid til å lage en hjemmelaget brygg. Vesker kan ikke tilby så mange antioksidanter som du kan få ved å lage din egen brygge, men de tilbyr en praktisk måte å dra nytte av de helsemessige egenskapene som finnes i blåbær te.

Legg variasjon til et daglig inntak av blåbær te ved å prøve fløte eller melk for en skummende godbit. Det kan være lurt å bruke sukker, honning eller flavored sirup å blidgjøre og forbedre drikke. Dette bidrar til å motvirke den bitterhet som noen mennesker smake når man drikker blåbær te.

Lag din egen frukt te blanding ved å tilsette andre frukt, for eksempel granateple, kirsebær eller bjørnebær.

Se etter koffeinfri blåbær teposer eller lage din egen blanding med koffeinfri te hvis du ønsker å unngå effekten av koffein.

Hint

  • Blåbær te er også brukt som en blod purifier og tonic.
  • Kjøpe te og lese anmeldelser på blåbær te på Adagio Teas (se Ressurser nedenfor).
  • Butikken teblader i en lufttett beholder for å bevare smaken.