Digidexo.com

Hvordan behandle tørre øyne

Tørre øyne er et vanlig problem for folk som arbeider eller spille på datamaskiner eller lese i lange perioder. Tørr inneluft, dårlig belysning og tilstedeværelsen av støv, allergener eller sigarettrøyk alle bidra til å gjøre problemet verre. Leve med tørr, kløende og noen ganger smertefulle øyne kan ta sin toll. Det kan påvirke din konsentrasjon og glede av hverdagen pleasures.You trenger ikke å gi opp din datamaskin tid eller nødvendigvis ty til dyre og invasive medisinske prosedyrer for å få lindring fra tørre øyne. Litt sunn fornuft, et par nyttige tips og noen sunnere vaner kan hjelpe deg å håndtere problemet og få litt sårt tiltrengt avlastning.

Hvordan behandle tørre øyne

•  Sjekk om dine medisiner kan være medvirkende til dine tørre øyne. Blodtrykket medisiner og antidepressiva kan være en del av problemet. Diskuter dine tørre øyne med legen din for å se om han kan endre dine medisiner eller tilby andre alternativer.

•  Gjør det til en vane å ta hyppige pauser fra aktiviteter som krever langvarig bruk av øynene dine. Det er overraskende mange aktiviteter som gjør, inkludert å jobbe på datamaskinen, ser på TV, kjøring, lesing, søm og mange andre hobbyer som krever tett arbeid. Under pauser, lene deg tilbake og lukk øynene. Dette vil gi øynene dine en pause og la dem få noen naturlig smøring. Bare å gjøre et poeng av å gjøre dette hver time som du deltar i øyet intensive aktiviteter vil hjelpe.

•  Øk luftfuktigheten i rommet. Mangel på fuktighet i luften frarøver øynene av fuktighet. Dette gjelder særlig om vinteren når lufta i oppvarmede bygninger kan bli tørr. For å øke luftfuktigheten, investere i en liten luftfukter. Andre tiltak du kan bruke til å skape mer fuktighet i mikro-klima rundt deg er å holde potteplanter, et akvarium eller en dekorativ vann-funksjonen.

Bruk kunstige tårer. De er en trygg og effektiv midlertidig løsning.

Spis mer fisk for å øke mengden av omega-3 fettsyrer i systemet. Dette vil hjelpe kroppen din holde øynene smøres naturlig. Noen fisk høy i omega-3 fettsyrer er laks, makrell, ansjos, sild, ørret og sardiner. Du kan også ta omega-3 tilskudd.

Hint

  • Aktuell forskning tyder på at linfrø kan også bidra til å redusere tørre øyne. Linfrø er ofte inkludert i multi-korn brød og er også tilgjengelig i mel skjemaet.
  • Andre kilder til omega-3 er at du kan prøve er valnøtter og matvarer som har blitt beriket med omega-3, som noen egg varianter.
  • Noen ganger tørre øyne kan være et symptom på andre, mer alvorlige medisinske problemer. Hvis tilstanden vedvarer, bør du kontakte lege.