Digidexo.com

Hvordan å bryte sukker avhengighet i fem enkle trinn

Hvordan å bryte sukker avhengighet i fem enkle trinn


Erobring av en sukker avhengighet kan virke vanskelig, men i mindre enn en uke smaksløkene kan endre - sammen med ditt behov for søtsaker. Sukker har vært knyttet til diabetes, depresjon og irritabel tarm-syndrom, og også bidrar til aldringsprosessen. The American Heart Association konkluderer folk bør ikke ha mer enn ni teskjeer sukker per dag. Likevel, ifølge Harvard Public Health Review, en brus på 20 gram har 17 teskjeer. Begrense brus er en av mange måter å begrense dine krav.

Hvordan å bryte sukker avhengighet i fem enkle trinn

•  Spis tre balanserte måltider om dagen for å opprettholde blodsukkeret. Inkluder frukt, grønnsaker, magre proteiner og sunt fett som olivenolje eller ost til hvert måltid. Velg mat med høyt fiber for å redusere sukker cravings.

Kast alle junk food og sukker produkter, sammen med hvit og brun blomst. Bruk en glykemisk indeks kart slik som en tilgjengelig ved Harvard Medical School nettside, for å forstå hvordan ulike matvarer påvirker blodet. Mens du prøver å bryte sukker avhengighet, kaste noe mat produkt som har en glykemisk indeks over 50, som er oppført i diagrammet.

Sett kullsyreholdige brus med kullsyreholdig vann, for eksempel club soda, selters og Farris - eller te. Legg sukker alkohol eller sukralose produkter for å blidgjøre en drink. For vann, tilsett en sitron eller lime. Bland frukt med skummet melk for å lage smoothies uten å legge sukker.

Etablere et avslapnings ritual for å redusere sukker craving. Angst og stress kan noen ganger være grunner for å spise overkant søtsaker. Prøv å jobbe et puslespill, meditere eller ta en lang boble bad for å slappe av. Hvis du er ute av huset, ta med en bok med deg sammen med en sunn snack.

Ta en krom picolinate supplement for å redusere sukker craving. Krom er et mineral som er ansvarlig for å stabilisere blodsukker, og picolinate muliggjør krom til lett å gå inn i kroppens celler. Ta en dose på 200 mikrogram eller mindre, eller et multivitamintilskudd, som vanligvis inneholder et minimum. Konsekvenser, for eksempel gastrointestinale sår, uregelmessige hjerteslag og nedsatt leverfunksjon, kan oppstå hvis din daglige dose overstiger 200 mikrogram.