Digidexo.com

Hvordan få en resept for Kontakter Online

Komme reseptbelagte kontakter på nettet er den enkleste og mest kostnadseffektive måten å håndtere dine eyewear behov. Alt du trenger er en resept og en liten bit av online forskning tid for å finne de beste tilbudene for deg. Den beste delen om Internet bestilling er hjemkjøring. Hvis dette er første gang du får reseptbelagte kontakter, har du sannsynligvis bør bestille dem gjennom din lege eller lokale optiker for å sikre at de passer ordentlig. I tillegg vil du motta rengjøring og stell. Men for erfarne kontakt wearers, bestiller reseptbelagte kontakter på nettet vil være noe problem.

Hvordan få en resept for Kontakter Online

•  Besøk din øyelege / optiker for synsprøver. Dette vil tillate deg å få en ny resept for kontaktlinser. Hvis det er ingen endring i øynene, vil du fortsatt trenger en ny resept. Ifølge Food and Drug Administration eller FDA, bør en resept for kontaktlinser inneholde følgende: Pasientens navn; dato for eksamen; dato resept; utløpsdato; navn, adresse, telefonnummer og faksnummeret til legen din (forskriver); makt eller forstørrelse nødvendig; type linser (material); produsent av objektiver; og, basiskurve og diameter på kontaktlinser. Kontroller at resept samsvarer med hva legen din har fortalt deg om ditt syn og har ham forklare hva han skriver ned også.

Gå online for å søke etter "resept kontaktlinser." De mer bruk av eller tilgang områder vil være først på listen. Du kan velge tre, fire eller flere nettsteder og gå til hver enkelt. Les nøye deres hjemmeside, om oss, garantier, priser og leveringsinformasjonen. Hvis du er usikker på hvordan du bestiller, bør det være et gratisnummer for å kontakte selskapet. Det ville være en god idé å ringe uansett, bare for å sikre at du er komfortabel med sine tjenester.

Finn vurderinger av kontakt nettsteder 'tjenester. Når du har bestemt hvilken nettbutikk for å kjøpe fra, gjøre andre søk for "reviews [navnet på nettstedet ditt]" og "rabatt koder for [navnet på din nettside]." Dette bør få opp en rekke nettsteder som vil vise deg noen rabatt eller kampanjekoder som tilbys av kontaktlinse nettstedet som du ønsker å kjøpe dine kontakter. Det kan være lurt å skrive ned noen koder du finner.

Order. Gå til nettstedet du har valgt og pålegg etter instruksjonene på nettstedet. Hvis du har noen problemer, kan du ringe gratis nummer før du legger inn kredittkortinformasjonen din og legge inn bestillingen. Når du er fornøyd med utseendet på din bestilling, fyll inn dine personlige opplysninger, kredittkortnummer og send inn din bestilling.

Hint

  • Ikke bestille en tilførsel av kontakter som vil vare forbi din neste synsundersøkelse. Øynene dine endres med jevne mellomrom, og du vil trolig ende opp med kontakter som ikke lenger tilfredsstiller dine behov.
  • Ikke skriv ditt kredittkortnummer eller annen informasjon inn i en ubeskyttet nettside eller en offentlig datamaskin.