Digidexo.com

Hvordan å lese en Brille Resept

Hvordan å lese en Brille Resept


Å vite hvordan du skal lese en brille resept kan spare deg for penger og tid når du prøver å kjøpe nye objektiver, spesielt hvis du kommer til en ny lege eller bestiller online. Hvis du vil vite hva din resept betyr og hvordan å lese den, følge noen enkle trinn.

Hvordan å lese en Brille Resept

•  Legg merke til tallene legen din er å skrive ned under øyet eksamen. Still spørsmål og spørre hva hver måling refererer til. Dette vil gi deg en bedre forståelse av tallene på resept.

Spør legen din om en kopi av resept og be om å igjen gå over hva hver av de tallene betyr. De fleste reseptbelagte linse nettsteder vil tilby en guide for å hjelpe deg å forstå tallene også.

•  Se på resept. OS betyr venstre øye og OD betyr høyre øye. Det vil være et pluss eller minustegn foran tallene. Et plusstegn betyr at du er langsynt og et minustegn betyr at du er nærsynt. Jo høyere tall, trenger mer din synskorreksjon.

Sjekk om du har en astigmatisme. Hvis du gjør det, vil din resept se slik ut: S x C x Axis, der S er sfæren (den negative eller positive nummeret som brukes for å fastslå graden av nærsynt eller langsynthet), er C sylinderen (den negative eller positive tall brukes til å måle den fokuserte strøm av linsen) og Akse refererer til mengden kurvatur i linsen 0-180 grader. Din resept bør se omtrent slik ut: -2,75 1,00 x 45.

Bestill dine briller ved å lese de ulike elementene i resepten. Lag en oppfølging avtale etter at du mottar linser for å sikre at de fungerer for deg.

Hint

  • De fleste leger kan ha en resept sendes til en Internett-forhandler hvis du fortsatt føler deg ukomfortabel med å lese resepten.
  • De fleste nettbutikker vil sjekke nøyaktigheten av resept med legen før du sender ut linsen.
  • Få en synsundersøkelse hvert år for å holde tritt med endringene i din resept.
  • Be om resept før du forlater legekontoret; deretter gå over den med legen. Resepter kan være forskjellig for hvert øye.