Digidexo.com

De beste mat å spise for Acid Reflex

Acid reflux eller gastroøsofageal reflukssykdom (GERD), er en helse tilstand forårsaket av en svikt i den nedre esophageal sphincter (LES) muskel å åpne og lukke skikkelig. Dette gjør at magesyre å strømme inn i spiserøret, forårsaker symptomer som halsbrann, vanskeligheter med å svelge, kvalme, oppkast og hoste. Noen matvarer ser ut til å føre til flere symptomer, men det er andre som kan lindre symptomer og hindre syre fra sikkerhetskopiering i spiserøret.

GERD Diet

Den GERD kosthold er basert på å eliminere matvarer som utløser acid reflux symptomer og planlegge måltidene slik at du spiser flere små måltider hver dag som kan fordøyes lettere enn tre store. Venter tre timer før du ligger nede gjør at fordøyelsen å fullføre og hindrer syre reflux symptomer. Mat som gjør at magen produserer mer syre eller slappe av trykket i magen slik at LES å åpne kan variere fra person til person, men kan inneholde fett, stekt mat, peppermynte, tomater, sjokolade, sitrusfrukter, alkohol, løk, koffein , kaffe og brus. Hvis du kan tolerere dem, har du lov til å spise dem i moderasjon.

Lavere fett kjøtt og meieri

Mat med høyt fett effekt trykket i magen, forårsaker syre å presse tilbake i spiserøret. Hvis du spiser animalske matvarer, velger de lavere i fett som fisk, skinn kylling og kalkun, magert kjøtt, ikke fett eller lettmelk og nonfat eller lav-fett yoghurt.

Komplekse karbohydrater

Foods høy i komplekse karbohydrater inneholder hele korn som ris, havregryn, pasta, kjeks, pretzels og brød. De absorberer overflødig magesyre under fordøyelsen, noe som gjør syre mindre sannsynlighet for å sikkerhetskopiere i spiserøret.

Grønnsaker

Grønnsaker som vanligvis ikke forårsaker halsbrann og er trygge for mennesker med acid reflux er brokkoli, kål, erter, grønne bønner, gulrøtter og bakte poteter. De fleste grønnsaker er anbefalt så lenge de ikke er surt, for eksempel tomater.

Frukt

Sitrusfrukter og juice med høyt syre kan forårsake halsbrann og andre symptomer hos noen mennesker. Frukt som ikke er så sannsynlig å forårsake acid reflux symptomer inkluderer epler, fersken, bær, pærer, bananer og meloner.

Plant Protein

LES muskelen virker strammere og mer tone når planteproteiner som bønner og linser er spist i stedet for animalsk protein.