Digidexo.com

Kan en Neti Pot brukes for mye?

Kan en Neti Pot brukes for mye?


Neti potten er en naturlig tilnærming til å forebygge eller helbrede sinus problemer. Mange har funnet lindring fra sine sinus problemer ved å innlemme en neti pott inn i deres behandling plan. Men noen lurer på om du bruker en neti potten kan være skadelig eller det hvis kan brukes for mye.

Hva den gjør

Neti potter rette nasal vanning, spyle ut nesegangene med en salt og vann. Dette Neseskylling vasker ut bakterier, virus, bakterier og allergener.

Historie

Neti potter har blitt brukt i århundrer i India som en av disiplinene yoga. Som neti rensing åpner sinus passasjer, det forenkler også dyp pusting. Dyp pusting er en av de viktigste aspektene av yoga.

Anbefalt bruk

Neti potter kan brukes en gang i uken til vanlig bruk. Bruk en to ganger per dag hvis du er syk.

Side Effects

Ifølge en 11 november 2009 ABC News artikkelen "Neti Pot en gang om dagen kan forårsake infeksjoner," ved hjelp av en Neti Pot på daglig basis modifiserer "immunologiske biokjemi av nesen." Dette resulterer i en "nedbryting av immun elementer" og kan forårsake bihulebetennelse oppstår på nytt. Med regelmessig bruk, bivirkninger er vanligvis milde og inkluderer nasal passasje irritasjon og svie

Betraktninger

Hvis du bruker en neti pott daglig for å hindre tilbakevendende infeksjoner, er det nyttig å oppsøke lege for å finne ut hva som kan være årsaken til infeksjonen.

Advarsel

Alltid konsultere med legen din før du starter en ny behandling.