Digidexo.com

Matvarer tillatt på Zone Diet

The Zone Diet skiller mat til gode eller dårlige valg. Forfatteren av dietten mener spise mat i god kategori vil hjelpe deg å stabilisere insulin nivåer og redusere mengden fett lagres i kroppen. Forfatteren antyder at du kan miste så mye som 1 til 1,5 pounds hver uke ved å følge programmet.

Godkjente Zone Diet Foods

Du kan velge mellom en rekke matvarer på Zone Diet. Sjømat, mager fjærkre, mest frukt, ikke-stivelsesholdige grønnsaker, magre meieriprodukter, eggehviter, bygg og havremel, og små mengder av oliven og raps olje er tillatt. Grønne greener er sterkt oppmuntret. Ideelt sett bør hvert måltid består av 9 gram protein og 7 gram karbohydrater. Spis frisk frukt og grønnsaker når det er mulig.

Kombinere mat eller kjøpe kombinert matvarer for måltider og snacks. For eksempel kan du nyte kanel French toast, kalkun pølse, en blintz med epler, en Denver omelett med kalkun, stekte grønnsaker med rosmarin, en tre-bønne salat, eller en grillet kylling club sandwich. De kombinerte matvarer må samsvare med porsjons og rasjonerings regler.

En Zone-godkjent menyen frokost inkluderer eggehviter, asparges, havregryn og jordbær. Du kan rykke eggehvitene og asparges sammen med en liten mengde olivenolje. Til lunsj, har en salat med blandet salat, tomat, kylling og en spiseskje olivenolje. Til dessert, velge en av de Zone-godkjente frukt. Til middag kan du nyte broiled laks med mandler og dampede grønnsaker. Ha en kopp bær til dessert. Velg snacks fra elementer Zone-godkjente menyen.

Forbidden eller Begrensede Foods

Unngå mat som inneholder mye stivelse, fett og karbohydrater. Matvarer på forbudt eller begrenset listen inkluderer rødt kjøtt, søtsaker, brød og brød-lignende produkter, meieriprodukter, bearbeidet mat og eggeplommer. Gulrøtter og mais er på tabu-listen, som er bananer. Inntaket av korn bør utgjøre en meget liten del av måltider. Du bør unngå vanlige snack elementer, som for eksempel potetgull.

Diet Regler

Spise et måltid med Zone Diet-godkjente matvarer innen én time på oppvåkningen. Den lengste perioden du kan gå uten å spise er fem timer. Optimalt bør du spise fem ganger om dagen, inkludert tre måltider og to snacks. Konsumere minst 64 gram vann daglig. Spis mat som er i riktig forhold: 40 prosent karbohydrater; 30 prosent fett og 30 prosent proteiner. Engasjere seg i moderat mosjon og meditere på en daglig basis.

Ulemper

The Zone Diet er restriktive, noe som kan hindre sjansene dine for å holde seg med det. Hvis du bestemmer deg for å prøve dietten, ta et multivitamintilskudd. Mens du er på diett, kan du oppleve at du blir fort slitne på grunn av begrensning av karbohydrater. For å lykkes på diett, må du beregne hvor mye protein og karbohydrater i måltidene, noe som kan være tidkrevende eller vanskelig, spesielt når du spiser ute.