Digidexo.com

Hvordan unngå å få en menstruasjon

Menstruasjonen kan være en hodepine og en problemfri. Mens for mange kvinner menstruasjon er noe som ikke forstyrrer daglige aktiviteter, kan andre kvinner være på utkikk etter måter å unngå å få sin periode helt. Dette kan være på grunn av smertefulle kramper, kraftige blødninger eller lider av en tilstand forverret ved menstruasjon, for eksempel anemi.

Bruksanvisning

•  Gjør en avtale med din gynekolog for å diskutere metoder som kan bidra til å unngå månedlig menstruasjon, for eksempel p-piller og intrauterin enhet, eller spiral. Denne typen avbrudd i normal syklus er kjent som menstruasjons manipulasjon.

Klargjør på forhånd for din gynekologisk avtale, og ta en liste over ting å diskutere. Inkluder årsaker til at du ønsker å unngå å få mensen og mulige spørsmål du måtte ha om risiko og fordeler.

Ta p-piller som anvist av din gynekolog. Normalt vil du starte med å ta seks strake uker med aktive piller, og deretter øke lengden på tiden du ville være å ta de aktive pillene på anbefaling av din gynekolog. Kontinuerlig å ta aktive piller forsinker mensen; men kan ta dem feilaktig føre til uønsket blødning og spotting.

Vurdere en spiral hvis p-piller ikke fungerer eller hvis de forårsaker uønskede bivirkninger. Mulige bivirkninger av p-piller kan være kvalme og humørsvingninger. En spiral settes inn vaginalt ved din gynekolog og kan bli liggende til fjerning er ønsket eller nødvendig.

Rapport eventuelle problemer til din gynekolog. Det er mulig å ha småblødninger med enten p-piller eller spiral; men de er de mest effektive alternativer for å unngå å få en menstruasjon.