Digidexo.com

Hjem Utbedring med Olive Oil å berolige Eksem og psoriasis

Brukes internt eller eksternt, er olivenolje en lang respektert agent for hudpleie. Psoriasis og eksem er sykdommer der hudens naturlige regenererende egenskaper har gått galt, noe som resulterer i tørking, skader og ofte arrdannelse. Olivenolje er anti-oksidanter og emollients gjøre det en perfekt behandling for disse potensielt alvorlige problemer.

Olive Oil Properties

Olivenolje, både inge og brukes eksternt, har vært brukt i årtusener for å behandle hudlidelser. Ikke alle olivenolje er like, skjønt. Kaldpresset extra virgin olivenolje lagret og solgt i ugjennomsiktig, lufttette bokser eller glassflasker er best, som den beholder de fleste av de naturlige antioksidanter av oliven. For best bevaring, olivenolje bør være lagret i en kule (ikke kald det vil størkne i kjøleskapet) område, ut av sollys og med liten temperaturvariasjon.

Ekstern bruk av Olive Oil

Psoriasis er en autoimmun hudsykdom der hudområder vokse i en akselererende tempo, døende og flasser av fortere enn tilgrensende hudområder. I de verste tilfellene, det påvirker hender og små leddene, forårsaker psoriasis artritt. Eksem er forårsaket hovedsakelig av miljø, snarere enn genetikk, men ellers er det ganske lik psoriasis: områder av irritert hud som gradvis får større hvis venstre ubehandlet. Det finnes flere former for eksem, fra vugge cap i babyer til allergisk eksem.
På grunn av sine mykgjørende egenskaper, olivenolje gnidd inn berørte områdene to ganger daglig vil holde tørke huden smidig og mindre utsatt for skade, mens de anti-oksidanter i olivenolje vil stimulere normal hud vekst. Legge til en essensiell olje til olivenolje er fint, men ikke nødvendig; på samme måte, å oppvarme oljen til ikke mer enn 105 F er fin og kan være avslappende, men er ikke nødvendig. For best resultat, massere oljen inn ren hud etter en varm dusj eller bad; ikke bruk mer enn huden din kan absorbere i ca fem minutter av mild rubbing.
Psoriatisk flass og holder hetten kan behandles på en lignende måte, spesielt med kort hår. Masser om en halv unse direkte inn i hodebunnen etter vask og skylling hår. La oljen til å sitte på plass i ca. 10 minutter, og deretter bruke en kam til å forsiktig løsne og fjerne plakk på bunnen av hår. Vask og skyll flere ganger til håret ikke lenger føles fettete. Du må kanskje gjøre dette flere ganger for å fjerne all flass, men ikke gjenta oftere enn to ganger per uke.
Det finnes flere typer psoriasis og eksem, og ikke alle reagerer godt på olivenolje. I noen tilfeller avvikling faste medisiner, og ved hjelp av olivenolje kan gjøre lesjoner verre. Sørg for å la legen din vet hva du gjør, og hvis huden din tilstand ikke blir bedre i løpet av en måned, avvikle ekstern bruk.

Ernærings Bruk av Olive Oil

Det er mange anekdotiske historier som øker olivenolje i kosten forbedrer psoriasis og eksem forhold. Uheldigvis en studie publisert av British Journal of Dermatology 2005 fant så lite bevis for at dette olivenolje ble anvendt som placebo ved testing av effektene av fiskeolje på disse lidelser. Det er dokumentert at bedre ernæring generelt kan forbedre hudens tilstand, og det ville sikkert ikke skade å erstatte olivenolje for andre oljer i kostholdet.