Digidexo.com

Hjem rettsmidler for Snørr & Congestion

En av de vanligste plager i dag er en overbelastet brystet og halsen på grunn av opphopning av slim. Forårsaket av kulde, forurensning eller andre sykdommer og fører til ulike typer irritabel hoste og enda feber og smerter i kroppen, kan denne tilstanden bli kurert av ulike over-the-counter medisiner tilgjengelig på apotek. Men det er ganske mange hjem rettsmidler for slim og lunger som kan være like effektive.

Innånding og Rinse

Den vanligste hjem kur for lunger er damp inhalasjon, minst to ganger per dag. Kok opp en kjele med vann med noen sitrongress eller basilikum, bøy hodet over fartøyet, og dekke hodet med et håndkle for maksimal innånding av den oppadgående bevegelse damp. Pust inn i 15 minutter og etterpå holde deg, inkludert dine føtter, dekket for de neste 30 minuttene for damp for å lage magi på systemet ditt. Du kan også gjøre et nesebor skyll med en blanding av et par spiseskjeer med salt i et glass lunkent vann. Bruk en sprøyte for å ta løsningen i og prøve å spytte den ut gjennom munnen. Dette bidrar til å fjerne slim.

Massasje og Packs

Gni eucalyptus olje eller varmet olivenolje på halsen og brystet og holde området innpakket med et håndkle eller klut til å felle den som kommer varmen. Dette vil bidra til å smelte slim og bistand i å utvise den fra kroppen. En annen naturlig behandling for slim og lunger lettelse innebærer å gjøre en varm pakke med varmt stekt bukkehornkløver og nellik pakket i en klut og plassere den på halsen og nakken i noen minutter om gangen, noen ganger om dagen.

Herbal rettsmidler

Gurkemeie fortært med et glass varm melk om morgenen og før sengetid, og 1 ss. av ingefær juice blandet med 1/2 ss. hver av honning og lime juice tatt tre ganger om dagen kan bidra til å lette slim og lunger og bistand i rask utvinning. Du kan også ha en varm blanding av rum og et kokt blanding av 1/4 kopp honning og fersk juice fra et par sitroner for lindring fra brystet lunger. Et annet hjem rette for klagen er å koke litt sitrongress, et par spiseskjeer honning, pepper og en tomme av ingefær rot i et glass med vann, og deretter press den før konsum.

Kosten rettsmidler

Ha en varm bolle med suppe --- grønnsaker, kylling eller pepper --- to ganger om dagen. Varmen av suppe vil hjelpe tynne slimet og senk membran betennelse og gi rask lindring av slim-relaterte lunger. Du kan også sauté to kutt løk i en teskje full av karri og to spiseskjeer olivenolje, og ha den to ganger om dagen for lindring av lunger.

Generelle tiltak

Drikk minst åtte glass vann hver dag og spise krydret mat. Prøv å bruke en luftfukter for soverommet på vinternetter hvis du bor i et kaldt, tørt sted. For å holde nesekanalen gratis og lett å tømme, heve hodet av sengen din når du skal sove. Unngå røyking og holde seg borte fra områder med forhøyede nivåer av luftforurensning.