Digidexo.com

Hvordan kontrollere strøm til en rullestol Motor

Som operatør av en elektrisk rullestol, har du muligheten til å foreta justeringer som påvirker ytelsen til rullestolen. Men du bør unngå å gjøre endringer som øker risikoen for skade eller annullere produsentens garanti. Eiere bør ikke demontere rullestoler, legge til eller fjerne deler, eller forsøke å gjenoppbygge eller erstatte elektriske komponenter. Du kan imidlertid utføre rutinemessig vedlikehold og utnytte de avanserte funksjonene i rullestolen for å øke strømmen til motoren.

Bruksanvisning

Ta buildup og rusk fra aksler, kabler og kontakter ved å tørke ned komponentene med en ren klut. Oppbygning på akslene kan hindre ytelsen av hjulene, noe som fører til motoren å arbeide hardere. Skitt og rusk på kabler og kontakten plugger kan forårsake en løs forbindelse, påvirker den generelle ytelsen til rullestolen.

Lad batteriet helt opp. For å optimalisere strømmen til motoren, la batteriet å lade inntil amperemeter indikerer full lading.

Senk strømløfte sete, som inkluderer en hastighet sperre system. Dersom setet er hevet mer enn 1 til 2 inches, reduserer hastigheten sperresystem hastigheten på mobilitet stolen. Dette kan gjøre det virke som motoren ikke får mye makt. For å øke strømmen til motoren, justere plasseringen av setet med makt setebryteren, som ligger på joysticken av rullestolen.