Digidexo.com

Hvordan behandle en lekker hjertet ventil

Normalt hjerte ventiler åpne og lukke tett for å tillate blod å passere gjennom og sirkulere gjennom hele kroppen. En lekkende hjerteklaff er en tilstand i hvilken ventilen ikke lukkes helt. Når en ventil er lekk, renner blodet tilbake inn i området av ditt hjerte hvor det bare kom. Den medisinske betegnelsen på en lekker ventilen er "oppgulp." Behandling av hjerteklaff forhold kan variere fra påpasselig venter, til bruken av medikamenter, for å, i noen tilfeller, ventil erstatning.

Hvordan behandle en lekker hjertet ventil

•  Diskuter ditt hjerte tilstand med legen din for å finne ut hvor alvorlig din ventil skaden er. Ifølge Merck Manual, kan noen mindre tilfeller av oppstøt bli hørt av legen din som et hjerte knurrer, men ikke produsere symptomer forenlig med omfattende skader. Kortpustethet, tretthet, hevelse i bena, eller hoste kan ledsage en lekk hjerteklaff. Mindre tilfeller av en lekkende hjerteventil kan behandles i den innledende fasen gjennom observasjon bare, i henhold til de Mayo Clinic. Rapporterer en økning eller endring i symptomer med legen din for å finne ut om mer behandling er nødvendig.

kontrollere blodtrykket gjennom livsstilsendringer og medisiner, hvis det er nødvendig. The Mayo Clinic forklarer at høyt blodtrykk kan føre til at noen Ventilen lekker, for eksempel mitralklaffen oppstøt, å forverres. Følg en lav-natrium diett og trening, hvis du er i stand til, å styre blodtrykket. Opprettholde et normalt blodtrykk kan redusere effekten av ditt hjerte oppgulp.

forebygge og håndtere væske som kan bygge opp i lungene eller føre til hevelse i bena gjennom bruk av vanndrivende medisiner. Personer som har ventil oppstøt ofte opplever ødem (hevelse), noe som kan gjøre tilstanden verre, ifølge Mayo Clinic.

gjennomgå en operasjon for å korrigere eller erstatte en hjerteklaff som lekker. Hos noen pasienter kan ventilen bli reparert, mens andre kan trenge en ny ventil som fungerer på riktig måte. Mekaniske ventiler eller de som er laget fra dyr kan brukes for ventilproteser.