Digidexo.com

Hvilke vitaminer er bra for vekst?

Hvilke vitaminer er bra for vekst?


Siden vitaminer ikke er produsert inne i kroppen vår, må vi ta dem inn gjennom mat eller vitamintilskudd. De fleste forskere er enige om at vi trenger tretten typer vitaminer for å ernære oss og gjøre mulig de kjemiske reaksjonene som danner og øke vår hud, bein og muskler. Vitaminer også slå seg sammen med karbohydrater, fett og proteiner for å lage kjemisk energi.

Vitamin A --- Retinol

Vitamin A hjelpemidler i riktig vekst av vårt største organ, huden, men det er også svært viktig for øynene som det hindrer nattblindhet, kan du se i farger, og bistår stengene og kjegler inne øynene dine til å oppfatte lys.

B-vitamin familien

B-vitaminer lage røde blodlegemer, arbeide med enzymer for å opprettholde energiomsetningen, og er involvert i DNA-syntese og fornyelse, byggesteinene i å hjelpe oss å vokse inn i hvem vi er.

Vitamin C --- Ascorbic Acid

Ditt immunsystem holder deg fra å bli syk, og når du er frisk, kan du vokse. Vitamin C er integrert i denne prosessen, så vel som å hjelpe til å danne kollagen, noe som sikrer frisk hud, negler og hår.

Vitamin D

Mor sa til "drikke din melk" fordi melk inneholder vitamin D, elementet brukes til å vokse rette bein og tenner.

Vitamin E --- Tocopherol

Vitamin E besitter en kraftig antioksidant som dueller med celle-ødelegge frie radikaler, sikrer omsetningsvekst og hindrer for tidlig aldring av celler.

Vitamin K --- phylloquinone

Vitamin K hjelpemidler i blodet vekst og fungerer som kongen av blodpropp når vi kutte oss selv.