Digidexo.com

Hva kan jeg gjøre for å bli motivert til å gå ned i vekt?

Hva kan jeg gjøre for å bli motivert til å gå ned i vekt?


Komme i gang er den vanskeligste delen av å miste vekt. Det er noen skritt du kan ta for å hjelpe deg å få motivert, ikke bare for å gå ned i vekt, men for å hjelpe deg å holde den av. Opprette en realistisk plan som du kan holde deg til, sette mål og få hjelp til å holde deg på sporet vil gi deg den vinnende strategi du trenger.

Se din lege

Gjør en avtale for å se din lege før du begynner på diett eller treningsprogram. Legen din kan hjelpe deg å finne din BMI (body mass index), som vil vise hva din idealvekt rekkevidde skal være. Spør om de ulike typer kosthold planer som han vil anbefale for deg. Finn ut hva slags trening han ville råde. Å ha legen gi deg valgene du deretter kan velge fra vil lede deg til en diett og treningsprogram som ikke bare vil være sunt, men mest hyggelig for deg.

Sett et mål

Sette mål vil hjelpe deg i å miste pounds. Du vet fra å snakke med legen din hva målet ditt i vekt bør være; nå må du bestemme hvor lenge du ønsker å ta å ta den av. Aldri satt en altfor ambisiøst mål. Husk at du ikke har lagt vekt på over natten, og du kan ikke ta den av over natten. For eksempel, hvis du trenger å miste 25 pounds, kanskje du kan bestemme seg for å starte med å miste five pounds en måned.

Mange synes det er nyttig å lage visuelle hjelpemidler av sine mål, for eksempel et diagram som sporer vekttap. Dette kan gjøres på gammeldags millimeterpapir eller et Microsoft Excel-regneark.

Bli Account

Å ha en annen person holde øye med fremgangen din vil få deg til å tenke to ganger om avvik fra planen for å gå ned i vekt. Har du en venn som også er seriøs om å miste ekstra pounds? Enige om å bli "ansvarlighet partnere." Sjekk inn med hverandre jevnlig for å se hverandres status og tilby oppmuntring. Sett en dag og tid hver uke for å "veie inn." Ekte ansvarlighet krever reelle data.

Ansvarlighet grupper som topper, eller tar av pund Fornuftig, er designet for å hjelpe folk slippe pounds ved å bli en del av en støttegruppe. Medlemmene har alle den samme kampen, og derfor ikke dømme hverandre, men opptre som encouragers og cheerleaders. Hvis du har en av uken, til å ha andre hjelpe deg å komme tilbake på sporet er uvurderlig. For at denne metoden for å være til hjelp, men gjør en forpliktelse til å konsekvent delta gruppemøter.