Digidexo.com

Grunner for å miste vekt

Vekttap er en av de viktigste grunnene til at folk blir med treningssentre, få på et godt kosthold planer, eller bruke tape raske planer som kjepphest dietter. Folk ønsker å gå ned i vekt for ulike grunner, og med forskjellige vekttap mål i tankene. Uavhengig av årsakene, er en ting sikkert; vekttap kan forlate positive effekter på menneskers liv både fysisk og mentalt.

Betydning

Vekt er et problem at mange mennesker håndtere. Det er de som er ute etter å gå ned i bare noen få ekstra pounds satt på i løpet ferie pauser og det er de som må gå ned i vekt på grunn av alvorlig helserisiko. Mens alle er forskjellige basert på sine mål, er det viktig å forstå noen av de problemene som kommer med økt vekt og noen av de sunnere måter du kan bekjempe vektproblemer å ikke bare gjøre deg se bedre, men være sunnere.

Utseende

Ser bra er en av de viktigste grunnene til at folk ønsker å gå ned i vekt. Folk generelt føler seg mer trygg, sikker og selvsagt sexy når de miste de ekstra pounds å markere sin fysikk. En tonet atletisk kropp er et blikkfang. Kvinner som har hatt babyer vil kaste barnet vekt; folk som har gått opp i vekt etter hvert ønsker å passe igjen inn i klærne de hadde på seg år før.

Helse

Mens selvtilliten er stor, den viktigste grunnen til å gå ned i vekt er helse. Ifølge American Heart Association, nesten 112.000 mennesker dør årlig på grunn av årsaker relatert til fedme. Risikoen for død øker med trinn i vekt. Mye av helserisiko, slik som diabetes, høyt blodtrykk og høyt kolesterol er assosiert med overvekt. Verdens helseorganisasjon anslår at mellom 25 prosent til 33 prosent av kreftpasienter er overvektig og har inaktive livsstil.

Fedme

Verdens helseorganisasjon rapportert i en studie at mer enn 3,8 millioner mennesker i USA veie over 300 pounds og 400.000 mennesker (hovedsakelig menn) veier mer enn 400 pounds. Enkelt sagt, er USAs overvektig. Årsakene til disse svimlende tall er resultatet av inkrementelle gevinster i forbruket av usunn mat med lite eller ingen fysisk aktivitet. Childhood fedme er også på vei oppover. Problemer som kommer sammen med overdreven vekt kan variere avhengig av personen, men generelt en overvektig person er mer sannsynlig at lider av hjerteproblemer, kreft og diabetes.

Løsninger

Etablering av grunner til å gå ned i vekt og ikke gjør noe med det etterlater deg både usunn og utsatt for helserisiko. Det er derfor viktig å starte en aktiv livsstil. Walking daglig eller spille noen form for sport kan hjelpe deg å miste vekt og forbedre helsen din. I tillegg til en aktiv livsstil, spise næringsrik mat er viktig for å miste vekt og bedre helse. Optisk for matvarer som wheats, havre, frukt og grønnsaker vil hjelpe tynn du ned og forsyne deg med rikelig forsyninger av vitaminer og sykdomsbekjempende antioksidanter.