Digidexo.com

The Best Raske dietter

Når du går på en diett, er det frustrerende å vente i månedsvis før du ser resultater. Ser lite endring på skalaen er demotiverende og deprimerende. Lokke av raske vekttap brensel en milliard dollar. Men leger advarer at å miste vekt for fort er farlig for helsen din. Det finnes ingen magiske metoder for å miste vekt over natten. Men den gode nyheten er at det finnes måter å gå ned i vekt ganske raskt uten fare for helsen din. The Atkins Diet, South Beach Diet og Scarsdale Medical Diet er alle planer der folk har konsekvent rapportert å miste vekt raskt.

Generelle råd

Ett råd som kan virke counterintuitive til raskt vekttap er å spise oftere. Leger og kosthold eksperter er enige om at sult og nekte deg selv mat i lange perioder av gangen vil ikke resultere i mer vekttap, men mindre, som kroppen vil begynne å holde på hvilke næringsstoffer det blir for lengre mengder tid, i frykt for at det kan få noe mer. Spise flere smalls måltider i løpet av dagen er ikke bare mer effektive for vekttap enn å sulte deg selv, det er en sunnere å spise vane enn standard tre måltider om dagen tradisjon også.

The Atkins Diet

I Atkins diett, du praktisk talt eliminere karbohydrater og øke protein, får kroppen din til en tilstand som kalles ketose. Kosten som spiser mer protein har vist seg å føle seg mer fornøyd og å miste vekt raskt. Men du også redusere inntaket av frukt og grønnsaker, som ikke er sunt i det lange løp.

The South Beach Diet

The South Beach Diet er et lignende program til Atkins, men er litt mindre restriktive, særlig i startfasen. South Beach gir mer mat og ikke har et karbohydrat grense som Atkins gjør. The South Beach Diet er en god plan hvis du ønsker å gå ned i vekt raskt, men du finner reglene i Atkins plan for restriktiv.

Den Scarsdale Medical Diet

Den Scarsdale Diet er en lav-kalori, fast meny kosthold. Måltidene er diktert av en strikt plan. Den Scarsdale Diet lover det er mulig å gå ned ti pounds i fjorten dager. Den Scarsdale kosthold er et godt valg for noen som ønsker å gå ned i vekt raskt og som ikke ønsker å bekymre deg om hvilke matvarer å velge og hvilke du bør unngå.

The Master Cleanse

The Master Cleanse er et populært alternativ for folk som ønsker å gå ned i vekt raskt. Det er en veldig kortsiktig alternativ, men som hele dietten består av å drikke noe annet enn vann med et par spiseskjeer sitronsaft, cayennepepper og lønnesirup.

Advarsel

Det kan være veldig fristende når du prøver å gå ned i vekt for å ta fatt på en sterkt redusert kaloriinntak eller en diett der du spiser én mat til utelukkelse av nesten alle andre. Disse kan føre til svært kortsiktig vekttap, men tapet vil være nesten sikkert bli kortvarig. Disse diettene også nekte kroppen viktige vitaminer og proteiner, noe som kan resultere i alvorlige helseproblemer som trøtthet, depresjon, søvnløshet og håravfall.