Digidexo.com

Losing Belly Fat Med dietter og Styrketrening

Losing Belly Fat Med dietter og Styrketrening


Trening kan hjelpe deg å miste fett over hele kroppen din og avsløre de tonet muskler du har jobbet med. Ved å innlemme visse matvarer i kostholdet ditt (og ditching andre) sammen med en konsekvent treningsprogram, kan du målrette magen fett og se midje linje slanke seg. Ikke bare vil du merke en forskjell i speilet, men din helse vil forbedre som risikoen for diabetes, hjertesykdom og fedme reduseres dramatisk.

Foods og Moods å unngå

Trans fett, mettet fett, sukker, kolesterol og andre ekstra kalorier bør holdes av tallerkenen din så ofte som mulig. Dette er de viktigste mat gjerningsmennene ansvarlige for magefett, og fett over hele kroppen. Når du inntar flere kalorier enn kroppen din kan bruke som drivstoff, er det ekstra lagres i kroppen som fett.

Det kan virke som en enkel nok problem å fikse: spise mindre dårlige ting. Men kortisol er en annen gjerningsmann som kan komplisere ting. Ifølge hubpages.com, er kortisol et hormon i kroppen som øker drastisk når stressnivået øker, og dette hormonet har vært knyttet til enkeltpersoner som også bærer ekstra fett rundt midsection. Så det handler ikke bare om å eliminere usunn mat, men du også nødt til å gjøre noen justeringer i livet ditt til å redusere stress.

Foods å innlemme

Enumettet fett (MUFAs), hele korn, antioksidanter og protein vil alle gjøre underverker i å redusere magen fett. Ifølge health.yahoo.com, ved å inkludere matvarer i kostholdet ditt som har disse næringsstoffene i dem, du er mindre sannsynlig å bære ekstra fett rundt midsection. MUFAs finnes i olivenolje, nøtter, frø og avokado. Hele korn kan finnes i kjeks, brød, frokostblandinger og pasta, og vil hjelpe deg til å føle deg mett lenger siden de er en så stor kilde til fiber. Antioksidanter er rikelig i grønn te, bær og til og med mørk sjokolade. Kvalitet protein er funnet i egg, meieriprodukter, magert kjøtt og nøtter.

Bytt stekt mat med grillet de, mettet og transfett med MUFAs og suget etter søtsaker med en liten bit av mørk sjokolade, og du vil se din midje linje begynner å svinne.

Øvelser å gjøre

Kardiovaskulære øvelser som løping, hoppe-roping, sykling, tar cardio klasser, roing, trapp-steppers, eller ved hjelp av elliptiske utstyr brenne kalorier som gale og benytte seg av lagret fett til energi når kalorier fra nylig inntatt mat er alle brukt opp.

Styrke eller styrketrening er også avgjørende for å miste fett. Når du gjør sit-ups, leg heiser, tilbake utvidelser, og siden trekker, jobber du på kjernemuskulaturen (MAGE, obliques og korsryggen). Dette er et viktig område å fokusere på når du ønsker å miste buk fett fordi når fettet er borte, vil dine hardt arbeid viser i dine tonet muskler. Det forbedrer også din holdning og reduserer risikoen for ryggskader.

Fokus på styrketrening hver del av kroppen din for å bygge muskler. Som www.muscleblitz.com fortelle oss, jo mer muskler du har, jo flere kalorier vil du forbrenne i løpet av dagen, enten du trener eller ikke. Og selvfølgelig, jo flere kalorier forbrenner du, jo mer vekt du taper. Styrketrening er en ideell måte å bygge muskler, så får til gym 4 til 6 dager i uken og bruker 30 til 60 minutter om dagen å bli kjent med manualer, vektskiver og styrke trening maskiner.