Digidexo.com

Hjemmelaget Vannrensing

Hjemmelaget Vannrensing


En studie av Ralph Nader Research Institute fant at det var spor av mer enn 2100 kjemikalier i ufiltrert amerikanske drikkevann. Vannrensing systemer bidra til å rense og fjerne disse urenhetene, samt forbedre smaken av standard vann fra springen. Mange butikk-kjøpte vann filtre er dyre å kjøpe og vedlikeholde, men hjemmeværende kan lage sin egen versjon ved hjelp av noen få enkle elementer som er kjøpt fra hagesenter, eller nettbutikker.

Bruksanvisning

Mark en flekk 2 inches over bunnen av en plastflaske. Pierce dette merket med en saks, så må du kutte bunnen av flasken.

Rett et metall binders. Hold den ene enden av bindersen, og bruke en lighter til direkte varme den andre enden i 10 sekunder. Raskt sette bindersen i lokket av flasken for å lage et hull. Gjenta dette trinnet til du har et hull som er stort nok til å passe et strå gjennom. Sett halm gjennom hullet og skru lokket tilbake på flasken.

Snu flasken opp ned og plassere flere lag med vatt i flasken og trykk forsiktig ned. Fyll flasken med to inches av trekull korn, en tomme av fin sand, etterfulgt av en tomme av grov sand. Legg en tomme av fin grus, og en tomme av grov grus. Gjenta sand og grus prosessen inntil beholderen er full. Toppe flasken med et lag av kaffefilter.

Plasser en kopp under den hjemmelagde vannrensesystem. Hell den ufiltrerte drikkevann i flasken - vil vannet renne gjennom sand, grus, kull og vatt, og endelig vil dryppe ut av sugerøret inn i koppen.

Tips og advarsler

  • Noen få dråper av klor i den ufiltrerte vannet vil bidra til å rense den ytterligere.
  • Sørg for at sand og grus du bruker er helt ren. Hvis ikke, setter dem separat inn i en stor sil og vask grundig med friskt vann.
  • Denne hjemmelagde vannfiltreringssystem bør kun brukes med ufiltrert vann fra springen.
  • Plast røyk kan være farlig. Sørg for at du er i et godt ventilert område ved gjennomføring av trinn 2.