Digidexo.com

Insulin Resistance Diet Plan

Insulin Resistance Diet Plan


Insulinresistens diett hindrer en rask økning i blodsukkernivået. Insulinresistens, ofte referert til som prediabetes, forekommer hos overvektige individer når visse celler i kroppen unnlater å svare til normale nivåer av insulin, en forløper til type 2 diabetes. Opprettholde en høy-protein, høy fiber diett mens du ser på karbohydrater og fett inntaket vil bidra til å regulere blodsukkeret. En god regel for denne dietten er å konsumere mer enn 32 gram karbohydrater hver to timer.

Ting å spise

Å miste vekt er det primære målet med insulinresistens diett siden vekttap reduserer risikoen for å utvikle type 2-diabetes. Begynn med en diett høy på protein, med minst tre servering av magert kjøtt eller andre proteiner per dag. Prøv å lage proteiner halvparten av alle daglige kalorier. A 1 unse del av fisk teller som en porsjon, som gjør en unse av skinn kylling, biff indrefilet eller ost. På grunn av økt risiko for hypertensjon forårsaket av prediabetes og fedme, begrense forbruket av rødt kjøtt til ikke mer enn to eller tre porsjoner per uke. For formålet med denne dietten, bønner og melk, inkludert soyaprodukter, teller som protein.

Få rikelig med fiber fra en diett rik på frukt. Motvirke den høye sukkerinnholdet i frukt ved å konsumere små porsjoner. Nyt 04:57 daglige porsjoner med små epler, fersken, plommer, bananer og grapefrukt. Andre frukter å vurdere er tre fjerdedeler av en kopp blåbær, en tredjedel av en honningmelon eller to spiseskjeer med rosiner.

Vekttap betyr overvåke fettinnhold. Mens mettet fett fra smør, oljer, eller rømme er dårlige, Omega 3 fettsyrer er bra. Kilder av Omega 3 inkluderer kiwi, svarte bringebær, valnøtter, pekannøtter, linfrø og fisk, spesielt kaldt vann fisk som laks, sild og sardiner.

Selv om bønner og linser teller som protein, kan mange grønnsaker nytes fritt, særlig grønne grønnsaker som brokkoli, spinat og grønnkål. Spis gulrøtter, selleri og agurk som snacks eller sideretter, siden de er lave i karbohydrater.

Hva skal unngås

Begrense karbohydratinntak er viktig både for å regulere blodsukkeret og for vekttap. Prøv å begrense, eller eliminere, stivelsesholdige poteter og korn. Hvis du må ha en smak, spiser ikke mer enn en halv kopp mais eller en liten bakt potet på ethvert måltid.

Høy karbohydrat korn bør være begrenset, men ikke eliminert. Siden to skiver brød kan være to tredeler av tillatte karbohydrater i løpet av en to-timers periode, hold deg til en skive helkornbrød som hvete brød, rug eller pumpernickel, enten som en halv sandwich eller som toast med sukker-fri jam. En annen mulighet er en halv kopp med frokostblanding eller en kvart kopp granola. Les etikettene for å finne korn lave i karbohydrater, slik at god plass til kjøtt, grønnsaker og frukt i slike små måltider.