Digidexo.com

Viktigheten av Computer til medisinsk praksis

Datamaskiner er viktig for enhver bedrift, og en medisinsk praksis er ikke annerledes. Datamaskiner har revolusjonert måten en medisinsk praksis driver virksomhet, herunder effektivisering oppgaver og beslutningsprosesser mer effektive.

Enkel tilgang til pasientinformasjon

Mange pasientjournaler er nå datastyrt. Dette betyr rask og enkel tilgang til pasientopplysninger.

Raskere Billing

Datastyrt fakturering strømlinjeformer prosessen refusjon for medisinsk praksis. Forsikring betalere tillate elektronisk fakturering, hvor regninger er sendt over Internett og refusjon fremsettes i løpet av få dager.

Enklere Planlegging

Datamaskiner forenkle planlegging prosessen for medisinsk praksis. Pasient og behandling planlegging gjøres via datastyrte planlegging kalendere som kommer utstyrt med varslinger om overlappende og motstridende avtaler.

Integrering av informasjon

Medisinsk praksis tilgang til et bredt spekter av informasjon om pasientene. Datamaskiner integrere systemer som laboratorium og apotek, slik at all pasientinformasjon er tilgjengelig ved å trykke på en knapp.

Bedre Kommunikasjon

Datamaskiner tillate for bedre og effektive kommunikasjonsprosesser ved å innlemme e-post som kommunikasjonsmiddel. I tillegg datamaskiner tillate for rask etablering av korrespondanse som pasientbrev og forretningskorrespondanse.

Kostnadseffektiv markedsføring

Markedsføringsmateriell som ble tidligere profesjonelt trykt kan nå bli skapt av medisinsk praksis. Datamaskiner gjør skaper brosjyrer, flyers og tegn enkelt og rimelig.