Digidexo.com

Abort Skilt og første trimester Blødning

En kvinne som mister barnet sitt til abort erfaringer sorg sammen med skyldfølelse og anger. Noen ganger, kan ingenting gjøres for å forhindre en spontanabort. Andre ganger kan kvinnen og hennes partner ta enkle forholdsregler som vil redusere risikoen for spontanabort.

Betraktninger

Om 15 til 20 prosent av alle svangerskap ender i spontanabort, de fleste i første trimester, eller første 13 uker.

Symptomer

Abort symptomer kan inkludere vaginal blødning innledes med en brunlig utflod, bekkensmerter, reduksjon i tidlig graviditet symptomer som ømme bryster eller kvalme, nedre del av magen eller ryggsmerter, eller passerer vev eller blodpropp fra skjeden.

Faktorer

Ta narkotika under svangerskapet er risikabelt, spesielt tidlig i svangerskapet. Hvis en kvinne har hormonproblemer, problemer med hennes immunsystem, livmor unormalt eller en uoppdaget infeksjon, disse kan øke risikoen for spontanabort også.

Årsaker

Genetikk kan være en årsak; Hvis fosteret er misdannet på noen måte, vil svangerskapet naturlig abortere og moren eller hennes lege kan gjøre noe for å forhindre dette. Hvis en kvinne har gjentatte spontanaborter, kan hun ikke være i stand til å bære fram barnet til termin. Bruke smertestillende midler som aspirin eller ibuprofen tidlig i svangerskapet kan øke risikoen for spontanabort.

Forholdsregler

Hvis en kvinne har abortert, bør hun be legen sin for en D & C (dilatasjon og utskrapning) for å fjerne alle vev fra livmoren hennes. Kvinnen bør ta vare på seg selv og se etter feber, frysninger, kraftige blødninger eller sterke smerter, som kan være tegn på en infeksjon. Kvinner som har hatt en nylig abort bør prøve å ikke bli gravid i minst tre måneder for å fullt igjen.