Digidexo.com

Hvordan fikse en Flaky Scalp

Flassende hodebunn kan være forårsaket av en rekke forhold, hvorav de fleste kan behandles uten behov for en lege. Unngå forlegenhet av hvite flak på skuldrene ved å diagnostisere årsaken til flak og behandle det på riktig måte.

Hvordan fikse en Flaky Scalp

Fikse en Flaky Scalp

•  Bestem årsaken til flassende hodebunn. Faktorer som bidrar til en flaky hodebunnen inkluderer flass, eksem, hodelus, og ringorm.

Se etter tegn på smerte, hevelse, drenering av puss, feber og hovne lymfeknuter. Hvis du ser eller opplever noen av disse symptomene, se en lege, som en hud infeksjon kan være til stede.

•  Vask håret daglig med anti-flass-sjampo for å behandle flak forårsaket av flass. Dette vil redusere oppbygging av oljer på hodebunnen og i sin tur stoppe flassing. Kontakt legen din hvis kommersielle shampoos likevel la deg flassing, som legen din kan anbefale sterkere resept medisinert sjampo.

Bruk oljefrie hårprodukter for å unngå å få flass. Dette vil redusere olje bygge opp i hodebunnen.

Treat hodelus ved å kjøpe en over disk reseptbelagte medisiner. Disse kommer i shampoo form, lotion eller krem. Muntlig piller tilbyr også de samme fordelene.

Forhindre hodelus sprer seg ved regelmessig sjekke barnas hoder. Minn barna om ikke å dele kammer eller hatter med andre barn.

Ta soppdrepende medisiner for ringorm. Soppdrepende sjampo vil også behandle ringorm, men må brukes i samarbeid med oral medisin, som sjampo ikke kan nå roten av infiserte hår.

Hold huden ren og tørr for å unngå kontrahering ringorm. Shampoo med Selsun Blå eller hode og skuldre hvis du frykter at du har kommet i kontakt med noen med ringorm.