Digidexo.com

Hvordan å øke immunitet med kosttilskudd

Hvordan å øke immunitet med kosttilskudd


Du kan gjøre mer for å bekjempe infeksjoner enn bare å få en influensa skutt og vaske hendene. Denne artikkelen gir noen andre naturlige måter å gi immunforsvaret et løft. Et utvalg av trygge, naturlige kosttilskudd tilgjengelig over disk eller i matbutikken kan øke immunitet, hjelper kroppen å bekjempe alle infeksjoner, inkludert allergier, forkjølelse og influensa.

Hvordan å øke immunitet med kosttilskudd

•  Ta Astragalus som en samlet immun booster. Det urt kommer i pulverform eller i kapsler. Folk har tatt Astragalus som et supplement i århundrer som en lever tonic og for å stimulere virusdrepende celler.

Spis yoghurt for å styrke immunforsvaret. Vanlig yoghurt med ordene "live aktive kulturer" vil gi deg alle fordelene. De aktive bakterier i yoghurt hjelpe gode bakterier å vokse i fordøyelsessystemet. Dette hjelpemidler i å drepe matbårne patogener, og for å forebygge magesår og opprettholde generelle helse. Spis yoghurt daglig som en del av en godt balansert kosthold, av seg selv eller som en base for en blandet frukt drikke.

Ta vitamin C for å hjelpe deg å komme over en kald raskere og å bygge blodceller. Ta mellom 200 og 400 mg hver dag. Tar for mye vitamin C fører bare kroppen til å skille ut overflødig når du går på do. Vitamin C-tilskudd kan redusere en kald varighet med om en dag eller to.

Tenk sink. Mineralet sink bidrar til å bekjempe infeksjoner ved å hindre kaldt og influensa molekyler fester seg til cellene. Du kan kjøpe sink kosttilskudd i spray, pastiller eller tabletter. Tabletter er anbefalt over nesespray, som har forårsaket noen brukere til å miste luktesansen. Følg anvisningen på pakken. Ta ikke mer enn 15 mg sink per dag.

Hakk opp litt hvitløk hvis du leter etter en immun boost. Hvitløk har en sterk lukt og en enda sterkere evne til å bekjempe virus, bakterier og sopp. Den aktive ingrediensen i hvitløk, allicin, bidrar til å stimulere immunceller i kroppen når det spises.

Hint

  • Se en lege hvis symptomene ikke forsvinner innen en uke. Pass på at du ikke er allergisk mot noen av urter eller mineraltilskudd oppført.