Digidexo.com

Typer av HIV-behandling

HIV-behandling i 2009 ser mye annerledes enn den gjorde selv fem eller 10 år siden. Mens vi ser ut til å være noe nærmere en kur for AIDS, endringer i måten vi behandler pasienter og nye legemidler har pustet nytt liv, bokstavelig talt, inn i håp for den infiserte. Disse nye medisiner er mer kraftfull, slik at de kan tas sjeldnere, og de fortsatt produserer færre bivirkninger enn medisinering av i går. På den annen side er det viktig å forstå at infiserte pasienter bør ta sine behandlingstilbud på alvor og forstår at mange med viruset kan gå opp til 10 år uten medisiner og likevel aldri se symptomer.

Behovet for medisinering

De som er smittet med hiv må rådføre seg med sin lege for å finne ut hva, om noen medisiner vil være riktig for dem. Legen vil avgjøre dette ved å ta blodprøver, som vil vise et par ting. Man vil blodprøve viser pasientens virusmengde - med andre ord hvor mye av viruset er i blodstrømmen. To, vil testen viser en T-celletall, som er en test av immunsystemet. Basert på disse resultatene, vil et klarere bilde dukke vedrørende pasientens behov for behandling.

HIV-medisiner

I USA er det spesifikke retningslinjer for leger å følge når det gjelder behandling av HIV på den mest effektive måten mulig. Dette vil omfatte starter pasienten på en diett av narkotika, som ofte inkluderer Reyataz, Lexiva eller Kaletra, mange ganger kombinert med en booster som STOCRIN. Det er flere medisiner og kombinasjoner på "anbefales ikke" listen på grunn av forsknings forsøk eller rett og slett en bedre løsning å ha kommet sammen siden stoffet ble mye brukt.

Medikamentkombinasjoner

HIV-behandling i det 21. århundre får mye av sin effektivitet og kraft fra kombinasjoner av legemidler, ment for å arbeide med hverandre for å gi best mulig resultat. For eksempel vil en pasient begynner medisinsk terapi ofte bli gitt en kombinasjon av to NRTI og en protease-inhibitor. Noen av disse stoffer har nå blitt kombinert til en enkelt medikament, senking bivirkninger og minske belastningen på pasienten.

Endre Terapi

Leger behandler HIV ser på utviklingen av pasientenes behandlingsbehov i form av en front-line terapi og en andrelinjebehandling. Ser på det på denne måten er nødvendig på grunn av innholdet av HIV, og dens evne til å forvandle og bli resistente mot dagens medisiner. Legen fortsetter å overvåke blod arbeid, og hvis hun finner medisiner ikke fungerer, vil hun flytte til et nytt sett av narkotika i håp om å lykkes fortsatt behandling.

HIV hos barn

Antiretroviral behandling er rekkefølgen av dagen når det gjelder behandling av barn med HIV-viruset. Disse stoffene bidra til å redusere forekomst av sykdom og dødsfall hos barn med sykdommen, akkurat som de gjør i sine voksne kolleger. Det har vært enorm suksesshistorier i HIV-tunge områder som Brasil og Kenya, hvor barn på komplett ARV behandlinger opplevd enormt positive overlevelse i forhold til gjennomsnittet.