Digidexo.com

De beste måtene å lagre Fish Oil

Fiskeolje leverer en stor mengde fettstoffer omega-3 fettsyrer i kroppen. Dette sies å senke kroppens produksjon av triglyserider, som kan føre til hjertesykdom og mulige hjerteinfarkt og slag. Fiskeolje er oftest kjøpt i kosttilskudd delen av butikken og kommer i kapselform. Men det er mye motstridende råd om hvordan du lagrer fiskeolje etter at den er kjøpt.

I fryseren

En skole med tanke er at fiskeoljekapsler eller væske bør oppbevares i fryseren. Fiskeolje fryser ikke, men fryselager holder oljen fra å bli harsk og holder sollys fra utluting av de ernæringsmessige fordeler av oljen. Det er også antatt at de kalde kapsler er lettere å svelge. Dette gjør noen mennesker tror at frysing av fiskeoljen er den beste måten å lagre produktet.

I kjøleskapet

Denne andre skolen av tanke bruker samme resonnement for å holde fiskeoljen i kjøleskapet. Fordi du åpne og lukke kjøleskapet oftere enn du gjør fryseren, er det antatt at du er mindre sannsynlig å glemme å ta fiskeolje kapsler daglig.

On The Counter

For folk flest, lagring av fiskeolje på telleren forsikrer at de ikke vil glemme. Hvis du velger å lagre kapsler denne måten sørge for at de er i et kjølig område i direkte sollys. Kjøp bare det antall kapsler du trenger for ikke mer enn en måned. Et godt kompromiss kan være å plassere opp til en uke av kapslene i en annen flaske, og lagring av den resterende del av fiskeoljen i kjøleskapet eller fryseren inntil nødvendig.