Digidexo.com

Når bør jeg ta Whey Protein?

Myseprotein kommer fra melk og er den beste type av protein for å gi forgrenede aminosyrer. Disse typer av aminosyrer bidrar til å bygge opp og holde på muskelvev. Whey protein kan virke som en antioksidant og hjelpe immunsystem i tillegg.

Vekttap

Whey protein kan være nyttig for folk som ønsker å miste kroppsfett. Whey protein, og andre proteiner, bidrar til å regulere blodsukkernivået. Karbohydrater kan føre blodsukkernivået til å hoppe og dykke, noe som kan føre til overspising som kroppen prøver å stabilisere blodsukkernivået.

Mange kliniske ernæringsfysiologer er enige om at et sunt kosthold består av en rekke matvarer, og bør inneholde noen magre proteiner. Sammenligning av proteiner på en gram-til-gram basis, myseproteiner har mindre fett og færre kalorier enn andre proteinkilder og er derfor bedre for folk som ønsker å gå ned i vekt.

Folk som ønsker å starte en diett kan ha nytte av whey protein isolat, som har det laveste beløpet av fett og karbohydrater. Legge whey protein isolere til den vanlige kosten kan hjelpe en person miste kroppsfett og utvikle muskelmasse. Som vekt er tapt, metabolisme øker, hjelper kroppen fortsette å miste fett.

Muskel Building

Kroppsbyggere og idrettsutøvere utarme sine butikker av protein som de trener. Det er viktig for dem å innta en god mengde protein for å holde seg frisk, holde sine muskler fra å bli såre og slitne, og bidra til å bygge mer muskler.

Whey protein bidrar til å produsere glutamin, en aminosyre som bidrar til å bygge muskler, reduserer muskel forverring, og bygger muskulær utholdenhet. Når kroppen har mer glutamin tilgjengelige, er det i stand til å produsere mer muskler. Dette er grunnen til at kroppsbyggere ta i så mye protein under trening.

Mengden av protein en kropp trenger avhengig av personens alder, vekt, kjønn, aktivitetsnivå, helse og størrelse. De fleste idrettsutøvere som trener vil ønske å ta i ca 25 gram whey protein per dag. Kroppsbyggere som jobber ute tungt vil ønske å ta i opptil 150 gram om dagen når de er på topp på trening. I tilfelle av myseprotein, er mer ikke nødvendigvis bedre. Menneskekroppen kan ikke behandle svært store mengder whey protein, og vil føre til potensiell skade på leveren i å prøve å gjøre det. Derfor er det bedre å innta mindre mengder av myseprotein tre til fem ganger i løpet av dagen.

Når skal ta Whey Protein

Whey protein er godt å ta på mange forskjellige punkter i løpet av en dag når du trener. Studier viser at det å ta i whey protein før du trener vil lette stølhet markert i post-workout fase. Myseproteiner kan også bidra til å redusere mengden av muskelskader under trening og bidra til å gjenoppbygge muskler raskere etter trening.

Å drikke whey protein i løpet av en treningsøkt kan ha mange av de samme effektene som tar whey protein før trening, som for eksempel å redusere muskelskader og fremme raskere muskelrestitusjon etter treningen. Men drikker whey protein under trening kan også øke utholdenheten.

Whey protein er også utmerket å ta etter trening, spesielt hvis den er tatt innen en time etter treningen. Dette vil bidra til å bygge muskler raskere og hjelper kroppen få styrke raskere.

Tar whey protein før du går til sengs kan hjelpe folk som prøver å øke sin muskelmasse. De menneskelige veksthormon topper om natten, og med de aminosyrer som finnes i protein, kan bidra til å bygge muskelmasse mens du sover. Derfor, en høy-protein måltid eller riste før sengetid kan bidra til å øke muskelmassen uten selv å måtte trene.