Digidexo.com

Ingredienser i Optimum Nutrition Whey Protein

Optimum Nutrition tilbyr en rekke kosttilskudd fra aminosyrer til protein pulver til vitamin og mineraler. De produserer og selger 100 prosent Whey Gold Standard, som har vært spioneringen som nummer én protein på markedet. Det er en kombinasjon av myse isolere og konsentrere med en designer enzym, aminogen, noe som bidrar til å bryte ned protein for bedre utnyttelse. Dette produktet kan tas i løpet av dagen etter behov eller etter trening.

Whey Protein

Myse isolere og mysekonsentrat er en melke avledet proteinkilde. Den isolat formen er sterkt filtrert gjennom ulike fremgangsmåter for å redusere fett og karbohydrater. Myse isolat er omtrent 90-97 prosent protein etter vekt. Konsentratet er en mindre filtrert form av myse som fortsatt har fett og karbohydrater. Myse konsentrat kan variere 40-89 prosent protein etter vekt. Dette produktet rapporterer ikke den type filtrering av whey isolat eller konsentrat. Whey protein har blitt vist å forsterke virkningene av styrketrening og heve plasma-aminosyre-innhold og bevare muskelmasse. Dette kan være bidratt til det høye innholdet av leucine.The effekter av myse er forsterket når forbrukes kort tid etter trening.

Whey Peptider

Whey peptider er predigested proteiner som tillater rask absorpsjon. Dette skyldes at peptidene omgå magen og blir absorbert gjennom tarmen.

Aminogen

Aminogen er en plante baserte designeren enzym som er klinisk vist å øke effektiviteten av protein tilskudd. Kliniske studier har vist at aminogen øker gren-chain amino syrer med 250 prosent, plasma aminosyrer nivåer 100 prosent og nitrogen retention med 32 prosent i motsetning til protein alene. Disse studiene ble gitt av produsenten. Uavhengige studier er ikke tilgjengelig på dette tidspunktet.

Lecitin

Lecitin er et soya produkt som brukes for å øke blanding av produktet i væsker.

Laktase

Lactase er et enzym som bryter ned laktose (melkesukker). Whey isolat har liten eller ingen laktose, men whey konsentrat ikke inneholder dette sukkeret. Laktase kan også dra laktoseintolerante personer.

Advarsel

Vennligst søke råd av helsepersonell før supplere med protein.