Digidexo.com

Hvordan å dekke opp Alopecia areata

Hvordan å dekke opp Alopecia areata


Alopecia areata påvirker mer enn 4,7 millioner amerikanere ifølge National Alopecia Areata Foundation. Alopecia areata er en autoimmun hudsykdom som rammer både menn og kvinner. Det resulterer i tap av hår i hodebunnen og kan til slutt føre til total kropps hårtap. Alopecia areata kan føre til drastiske endringer i utseendet som kan forårsake forlegenhet, sinne, skyldfølelse og depresjon. Mens det er ingen kur for denne tilstanden, det er skritt du kan ta for å dekke opp effekten av alopecia areata.

Hvordan å dekke opp Alopecia areata

•  Invester i flere hatter, parykker og skjerf. Dekker hodet kan bidra til å skjule hårtap samt beskytte hodet mot vær plager.

Bruk falske øyevipper. Hvis alopecia areata resulterer i øyevipper tap, kjøpe falske sett fra en skjønnhet forsyning butikken. Mange falske øyevipper ser ut som naturlige øyevipper.

Påfør øyenbrynene med et øyenbryn blyant eller eye liner. Ta et gammelt bilde av deg selv og trekke øyenbrynene på å etterligne det av måten de pleide å se.

Besøk en makeup teller i et varehus. Hvis du er usikker på hvordan du skal bruke sminke til øyenbrynene eller hvordan du søker falske øyevipper, kan en knytte bidra til å bestemme de beste fargene og måten å bruke sminke på en naturlig måte.

Bruk solbriller. Bruk av solbriller når du er utenfor kan bidra til å beskytte øynene mot sol og miljømessige faktorer hvis alopecia areata påvirker øyevippene.

Gjør en avtale med legen din. Ifølge Cleveland Clinic, kan mange tilfeller av alopesi behandles. Dette kan føre til Veksten. Kortikosteroid injeksjoner, kan Rogaine og Psoriatec brukes til å behandle denne tilstanden. Resultatene er vanligvis gradvis og behandlinger kan ta opptil 12 uker å jobbe.

Hint

  • Hvis du lider av alopecia areata, prøv å redusere stress i livet ditt. Alopecia areata blir ofte mer et problem under stressende tider i livet ditt, inkludert arbeid, skole, familieproblemer og andre medisinske tilstander.
  • Alopecia areata er en uforutsigbar sykdom. Din mistet håret kan vokse tilbake, men det er også sannsynlig å falle ut igjen.