Digidexo.com

Alfalfa bivirkninger

Alfalfa bivirkninger


Alfalfa er en belgfrukt som har blitt brukt medisinsk i hundrevis av år. Den har en lang tradisjon for bruk i tradisjonell kinesisk medisin og arabisk medisin for mennesker og dyr. Navnet Alfalfa kommer fra arabisk og betyr «far til alle matvarer." Alfalfa er tilgjengelig som et supplement i ulike former. Piller, kapsler og tørre blader er alle tilgjengelige på helsekostbutikker.

Testing

Det har bare vært et lite antall offisielle dyr og menneskelige studier på effekten og nytten av alfalfa. Foreløpige studier på mennesker har vist at alfalfa, når det brukes som et diett-supplement, kan lavere nivåer av kolesterol og blodglukose. Siden disse studiene er uorganiserte, mange leger føler bevisene er ikke avgjørende eller pålitelig; Men helhetlig utøvere og naturmedisinere sterkt avhengige av alfalfa for sine medisinske egenskaper.

Bivirkninger

Begrensede studier har vist at alfalfa kosttilskudd er godt tolerert. Men det har vært rapporter om lupus bluss, en lupus-lignende syndrom, lav blodprosent, hudbetennelse og gastrointestinal opprørt av enkelte brukere.

Den ernæringsmessige helse Supplement Guide sier at alfalfaspirer og frø har visse "aminosyrer og andre komponenter som kan være skadelige for mennesker med autoimmune sykdommer." Guiden anbefaler at alle som har en alvorlig sykdom eller som tar østrogener, immundempende medisiner, vanndrivende eller diabetes medisiner bør konsultere sin lege før du legger alfalfa kosttilskudd i kostholdet.

Fordøyelses Fordeler

Alternative Health Ezine rapporterer at alfalfa har mange fordøyelses bruksområder. Det er ofte brukt i tonic skjema for fordøyelsessystemet. Det antas å øke vitaliteten, stimulerer appetitten og fremme vektøkning hos anorexics. Det reduserer også forstoppelse, behandler kroniske sår, herder anemi og hjelpemidler ved behandling av diabetes.

Bone Health

Alfalfa er høy i mineralinnhold, og på grunn av dette, er det ideelt for bein, ledd og hud. Det fremmer både bein og tenner helse. Den høye klorofyll innhold av alfalfa støtter også veksten av bindevev og er gunstig for folk som lider av leddgikt. Det hjelper også i vev reparasjon. Det er nyttig å helbrede sår, sår og byller.

Andre bruksområder

Alfalfa er også antatt å arbeide i å senke kolesterolet. Det har vært brukt som et antibakterielt og for å lindre bihulebetennelse. Fordi alfalfa er rikt på anti-oksidanter, er det nyttig for å bryte ned giftstoffer i blod-systemet. Det har også vært rapporter om at alfalfa planten er nyttig for prostata og urinveisproblemer.