Digidexo.com

Hibiscus Cure for Hepatitt

Tropical Hibiscus sabdariffa L (Roselle) i Red Tea, Kina Rose, Red Sorrell og Jamaica Tea har blitt brukt medisinsk i århundrer. Hepatitt er betennelse i leveren fra blod båret patogener eller alkoholmisbruk. Hibiscus blader og blomster utviser stor antioksidantaktivitet og antibakterielle egenskaper som kan senke levertoksisitet. Kjemikalier i hibiscus er tenkt å drepe bakterier og ormer, men Food and Drug Administration har tilstrekkelig dokumentasjon til å vurdere sin effektivitet.

Aktive ingredienser

Forskere i Canada, Hong Kong, India, Japan, Thailand og USA har analysert Hibiscus anlegg og isolert flere forbindelser med medisinske egenskaper. Fenol Acid eller Protocatecuic syre i Hibiscus blomst viser antioksidant, anticancer og antihepatocyts evne i eksperimenter på dyr og mennesker. Antocyaniner i pigmentene fra kronblader hjelpemiddel i protein rensing. Flavonoider som finnes i rødt, blått og lilla blomst pigment mangler ketone oksygen i én posisjon. De reagerer og råtner lipider. Hibiscus blomster inneholder en høy konsentrasjon av askorbinsyre (vitamin-C).

Hepatitt C

Hepatitt C er en infeksjon av leveren forårsaket av en blod båret patogen, en RNA-virus. Hepatitt er betennelse i leveren fra blod båret patogener eller alkoholmisbruk. Alvorligheten av leverdysfunksjon varierer, og leveren har evnen til å regenerere seg selv. De store roller i leveren er stoffskiftet, plasma proteinsyntesen, hormon produksjon og avgiftning.

Angst, tretthet, depresjon, mental forvirring og hukommelsestap foredle de fysiologiske symptomer. Smerte, abdominal hevelse, hodepine, feber, leddgikt, og vertigo og søvnløse netter karakter avansert Hepatitt C.

Herbal Treatment

Urteekstrakter har alltid vært brukt i behandling av leversykdom. Urteprodukter inneholder kjemisk definerte komponenter som kan beskytte leveren fra oksidativ skade, fremme eliminering av hepatitt virus, blokk fibrogenesis (arrvev formasjon) eller hemmer tumorvekst. Forbindelsene som oksidere lipoproteiner funnet i hibiscus blomster kan hjelpe leveren i proteinsyntesen. De aktive molekyler må isoleres for å muliggjøre rasjonell klinisk bruk av agenter. Flavonoider inneholder potente hepatotoksiske alkaloider med påvist antioksidative, antifibrotic, antivirale eller anticarcinogenic egenskaper, som kan tjene som egnet primære forbindelser for effektive og målrettede hepatotrope narkotika, medikamenter som lever av hepatitt virus.

Hibiscus

Anthocyaniner cyanidin og delphinidin, som isoleres fra pigmentene i Hibiscus, er til stede i blomsten som glukosider blandet med sukker. Syntese av antocyaniner oppstå i proteinrensing. Antocyanin, gossypetin og glycoside hibiscin funnet i hibiscus blomst er vanndrivende og choleretics. Choleretics produsere galle i leveren, påvirker blod viskositet, redusere blodtrykket og forbedre intestinal peristaltikk.

Flavoids fungere som enzymer eller katalysatorer. Flavonoider inneholder potente hepatotoksiske alkaloider med påvist antioksidative, antifibrotic, antiviral eller anticarcinogenic egenskaper. Tørkede blomster inneholder askorbinsyre og har antiscorbutic effekter, noe som betyr at de hindrer skjørbuk og mørk lilla flekker på huden. Anthocyaniner, flavonoider og polyphenolics bidra til oksidasjon av fosfolipider og fortynne lipoproteiner som bygges opp i arteriene.

Dose

Hibiscus blomster brukes i yoghurt, iskrem, varme og kalde te og sirup. Som et kosttilskudd foreslått dosering av hibiscus er to 600 mg kapsler to ganger om dagen med måltider. Hibiscus synes å være trygt for folk flest, men bør ikke tas av gravide kvinner. Den passende dose av Hibiscus avhenger av pasientens alder og helsetilstand. Dose av naturlige produkter er viktig for å bestemme effektiviteten, og noen er toksiske dersom de brukes i overskudd. Negative effekter av hibiscus bør rapporteres til Food and Drug Administration.