Digidexo.com

Hva er leukic?

Leukic (en forkortelse for L-leucine-ketoisocaproic acid) er en type bodybuilding supplement. Det er en helt anabole forbindelsen. Den aktiverer muskelsystemet i kroppen som fungerer på å sende sine sterkeste anabole signaler som fører til bygging av muskler. Det gjør det uten enten heve eller senke kroppens nivåer av hormoner, men.

Funksjon

Leukic er et anabole stoff som bidrar til å gjøre på kroppens muskel anabolisme. Dette forvandler kroppen inn i en muskel- bygge maskin slags. Det resulterer i kroppen er i stand til å produsere harde, faste muskel. Når kroppen blir anabole, slår leukic av muskel katabolisme samt nedbryting av protein.

Fordeler

Folk som ønsker å få muskler som leukic fordi det kan føre til ekte muskel anabolisme uten å bringe på noen dårlige, androgene (knyttet til det mannlige hormonet) bivirkninger, inkludert midlertidig vektøkning, kviser, oppblåsthet og nedgradering av reseptorer. Det stimulerer også veksten av musklene meget hurtig.

Leucine

Leucin er en av de viktigste komponentene i leukic. Det er et BCAA, som er en forkortelse for en forgrenet aminosyre. Denne aminosyren er viktig av flere grunner. Det hjelper fikse muskler, energi til kroppen, regulere blodsukkeret, øke veksthormon produksjon og hjelpe kroppen i å brenne fett. Leucine hjelper også musklene gro etter kroppen engasjerer seg i en sprek treningsøkt. Det forhindrer tap av muskler også.

Alpha-ketoisocaproic Acid Kalsium

Den andre viktige komponenten i leukic er alfa-ketoisocaproic syre kalsium. Det er en BCKA, som er et forgrenet ketosyre. Dens virkning er Antikatabole, noe som betyr at den stopper kroppens nedbrytning av cellene. Det betyr at det kan også stoppe tap av muskler oppstår. Noen av sine viktige funksjoner inkluderer assistere kroppens energiprosesser og hjelpe til med å fjerne ammoniakk som kan føre til utmattelse etter en aggressiv treningsøkt.

Innkjøp leukic

Leukic er en ernæringsmessig, bodybuilding supplement som kan kjøpes uten resept. Den er tilgjengelig på flere kjede vitamin butikker, enkelte apoteker og ulike treningssentre over hele USA.