Digidexo.com

Coconut Oil Liver Cleanse

Kokosolje er stadig mer populært som en sunn kosttilskudd. Kokosolje har mange helsefordeler, inkludert dens evne til å rense giftstoffer fra kroppen - nærmere bestemt leveren. En frisk lever er avgjørende for god helse, og kokosnøttolje kan lette eliminering av avfallet og hjelpe til å beskytte leveren.

Coconut Oil og leveren

Leveren er et viktig filtrering organ, så hvis leveren ikke fungerer som den skal, kan giftstoffer bygge opp og hindrer god helse. Kokosolje kan også bidra til å eliminere skadelig mikroorganisme i leveren. Det hjelper også å eliminere frie radikaler. Frie radikaler er ustabile molekyler som kan forårsake celleskader og celledød. Kokosolje har antioksidantegenskaper som bidrar til å stabilisere frie radikaler. Dette bidrar til å støtte leveren ved å tillate cellene å helbrede samtidig hindre ytterligere skade.

Hverdags Fordeler

Kokosolje består av mellomlange fettsyrer. Denne type fett går direkte til leveren hvor det brukes som energi. Mange andre typer av fett er lagret i kroppen til de skal brukes. For en mild kokosolje lever rens, bruke kokos olje for å erstatte annet fett både i matlaging og dressinger. Bruk den i salatdressinger, supper og wokretter. Det kan tilsettes til risen eller spredt på brød i stedet for smør. Kokosolje er stabil ved høye heatene, noe som gjør det til et utmerket matolje. Regelmessig bruk av kokosolje kombinert med en diett rik på hele matvarer kan bidra til å rense leveren og støtte sunn leverfunksjon over tid.

Liver Cleanse

Hvis en raskere lever rens er ønskelig, erstatte daglig mat med kokosolje for tre til sju dager. Kokosolje gir nok fett til energi, men fordi det er raskt behandlet, betyr det ikke bygge opp i systemet. For kokosnøttolje rens, ta kokosolje i løpet av dagen i stedet for vanlige måltider. Ta flere spiseskjeer når det trengs, opptil 14 ss. en dag. Kokosolje er en lett olje med en mild smak. Imidlertid, hvis det er vanskelig å konsumere rett olje, blandes med varmt vann og sitronsaft. Kokosolje er fast ved 76 grader C, så hvis du bor i et kjøligere klima, kan det være lurt å smelte det, slik at den kan blandes med vann. Når du er på en kokosnøtt rens, er det viktig å drikke rikelig med vann for å lette eliminering. Når du velger kokosolje for forbruk, sørger alltid for at du kjøper ekstra virgin kokosolje. Økologisk er best og lett tilgjengelig på de fleste helsekostbutikker. Kokos oljer som ikke er merket extra virgin og økologisk kan behandles med sterke og skadelige kjemikalier, og bør unngås.