Digidexo.com

Hvordan erstatte spise med Aktiviteter

Hvordan erstatte spise med Aktiviteter


Hvis du ser på hva du spiser, vil du sannsynligvis komme til et punkt der du har et utbrudd av sult eller plutselige cravings du ønsker å hengi seg til. Spesielt hvis du ser på din kalori teller, og du vet at en ekstra snack vil kaste kosten godt utover der den skal være, må du finne andre ting å distrahere deg fra å ville spise. Lag en rutine plan fylt med daglige aktiviteter slik at du ikke sitter igjen lei og overspising.

Hvordan erstatte spise med Aktiviteter

•  Få litt mosjon. Forplikte seg til en fast rutine med å jobbe ute. Prøv å splitte lengre treningsøkter i to ved å dele dem slik at du trener i begynnelsen og mot slutten av dagen. Stå opp og gå en rask spasertur på 15 minutter når du føler for å spise en matbit. Fokuser på din fysiske form og fremgangen du gjør som oppmuntring til å holde deg på sporet. Gi deg selv en mental påminnelse om at når du forplikte seg til å arbeide ut, trenger du ikke kaste bort svette terapi ved å forbruke unødvendige kalorier.

Kjør noen ærend. Bekjempe behovet for å mate ved å omdirigere din energi til å løpe ærend. Få litt frisk luft og få blodet pumpe ved å ta en pause og få en endring av natur. Gå plukke opp din renseri, gå til postkontoret eller ta med hunden på tur. Gjør noe du vet må gjøres for dagen, men bruke det som en distraksjon for å kvitte tilfelle av munchies.

Lag en liste over gjøremål. Start dagen med en to-do liste uansett om du har full dag med fritid eller en actionfylt travel dag for å takle. Gi deg selv en mental oversikt over alle de tingene du trenger å gjøre for dagen, slik at du holde tankene fokusert på å få gjennom oppgavelisten. Forstå at en inaktiv sinn vil minne deg på at når du kjeder deg og inaktive, ønsker deg en matbit.

Post visuelle for å minne deg om hvorfor du ser på din vekt i utgangspunktet. Henger et bilde av deg selv på din drømmevekt fra et tidligere år, eller til og med et bilde i et magasin av kroppstype du ønsker å komme ned til. Bruk hva motivasjonen du trenger som et visuelt hjelpemiddel for å holde deg på sporet og motivert. Lag en daglig mat journal og ha den tilgjengelig slik at du vet hvor du står som dagen går. På denne måten hvis du er på en 1500-kalori diett og sakte nærmer seg grensen, vil du ha et mentalt bilde med hver oppføring av hvor nær du er til å gå over kaloritelling.