Digidexo.com

Å spise frukt og yoghurt etter trening

Å spise frukt og yoghurt etter trening


Spise etter en knallhard treningsøkt er like viktig som å spise før det. Musklene trenger drivstoff for å gjenopprette glykogenlagrene som du forbrenner under trening. Eating hjelper utøvere holde energinivået opp etter en anstrengende treningsøkt. Frukt og yoghurt er gode mat å spise etter en treningsøkt rutine. Selv om du ikke er sulten etter trening iherdig, spise minst litt mat og rehydrere.

Tørket frukt, epler og appelsiner

Muskler må lade opp batteriene etter en treningsøkt. Tørket frukt inneholder karbohydrater som kroppen din trenger for å fylle drivstoff musklene. Å spise en 1/4-cup servering av tørket frukt er et sunt snack etter en anstrengende trening. Å gjøre stien blanding ved å legge en rekke nøtter med tørket frukt er et annet sunt alternativ. Andre frukter som gjør sunne snacks etter trening er epler og appelsiner. I tillegg til å hjelpe kroppen din refuel, disse fruktene har vitaminer som kroppen bruker for å fungere skikkelig. Fordelen med å spise tørket frukt er bekvemmelighet. De trenger ikke ødelegge så raskt som frisk frukt og er lettere å pakke for snacking. Tørket frukt også gi kroppen din med en klar kilde til energi, noe som er nødvendig etter en anstrengende treningsøkt.

Yoghurt

Yoghurt inneholder kalsium og protein samt vitamin D for å bidra til å styrke skjelettet. Sterkere bein redusere risikoen for skader under trening rutiner og gi bedre ankere for musklene. Yoghurt inneholder også B-vitaminer, mineraler og omega-3 fettsyrer. Å spise yoghurt etter trening hjelper med muskel reparasjon, men også reduserer risikoen for hjertesykdom. Unngå fet mat etter en treningsøkt fordi kroppen din ikke kan lett absorbere og fordøye dem.

Yoghurt og frukt Together

Yoghurt er lav i fett, men rik på protein og lett for kroppen å absorbere etter trening, CanadianLiving.com notater. Yoghurt inneholder også bakterier som hjelper på fordøyelsen. Dette betyr at det å spise yoghurt sammen med frukt etter trening hjelper kroppen lettere tar opp næringsstoffer. Dette er spesielt nyttig for folk som ønsker å bygge muskler fordi yoghurt inneholder aminosyrer som hjelper i muskel reparasjon. Legge frukt å yoghurt videre beriker sitt næringsinnhold, men også bidrar til å gi kroppen din en sårt tiltrengt energi boost etter en treningsøkt.

Timing

Spis innen to timer etter trening. Bortsett fra å hjelpe kroppen din erstatte tapt energi, spise også bidrar til å hindre muskelnedbrytning og stimulerer proteinsyntese, FitDay.com notater. Å spise frukt og yoghurt etter trening hjelper også hastighet utvinning og minimere sårhet senere. Den optimale vindu der du kan spise etter trening er innen 30 minutter av etterbehandling. Gjør du det hjelper kroppen din å maksimere effekten av øvelsen rutine og øker sportslige prestasjoner.