Digidexo.com

Isjiasnerven Remedy

Alvorlige smerter i hoftenervene, fra den nedre del av ryggen ned på baksiden av hvert ben, kan forårsakes ved å sitte på hardt underlag, å opprettholde en stilling for en lang tid, eller skade. En isjias klage er ofte ledsaget av en varm verke i leggene og rumpe regionen, effekttap i beinmuskulaturen og problemer i benet og foten bevegelse. Mens det er en overflod av apotek narkotika som kan gi lindring, er det ganske mange naturlig rettsmidler for sciatic nerve problemer som kan være like effektiv også.

Juice og Tiamin Foods

Du kan drikke minst 10 gram hver av potet juice og selleri blad juice eller selleri te hver dag for lindring av isjias smerter. Når gulrot og rødbeter juice er lagt til denne kombinasjonen, kan du dra nytte av ekstra styrke og ernæring. En annen behandling for isjiasnerven kommer i form av en te eller saft av hyllebær bladene som hjelper slappe muskler og redusere smerte. Naturlige tiamin-rik mat som grønne erter, lever, spinat, nøtter, bananer, svinekjøtt og soya bønner er gunstig for hoftenervene botemidler også.

Pepperrot og vann

Du kan også ta en halv pepperrot og hakke det godt. Påfør en spiseskje eller mer av hakket lim slik at den dekker de smertefulle områder. Pakk en klut rundt det å danne et grøtomslag og la uforstyrret for ikke mindre enn 60 minutter for smertelindring. Du kan også ta påfølgende varmt og kaldt vann dusj eller varme og kalde kompresser for å bedre blodsirkulasjonen og redusere smerte.

Raw Foods

Rå hvitløk, rik på antioksidanter vitaminene B1 og B-kompleks, bidra til å stimulere blodsirkulasjonen, redusere smerter, og hjelpemiddel i å holde kroppen varm, noe som er viktig for følelsen komfortabel under isjias smerte anfall. Du kan knuse et par fedd hvitløk i en halv kopp varm melk og drikke det to ganger om dagen i en uke for positive resultater. Spise rå fersk surkål er et populært middel for lindring av muskelsmerter for isjias i Tyskland.

Øvelser

Du kan også prøve å legge rett på gulvet mot taket. Ta med din høyre kne mot din venstre skulder, holder vristen på høyre fot fra utsiden. Hold denne posisjonen i et halvt minutt og gjenta med det andre kneet. Denne rutinen, utføres daglig i ca 15 minutter er gunstig for isjias. Du kan også prøve en butt trykk ved å trykke, på samme tid, på begge sider av midten av depresjon ved baken 'sider. Tell til 15 for å stimulere akupunkturpunkter under huden og slipp. For en annen øvelse for sciatic smertelindring, kan du ligge på gulvet på ryggen, og hvile den nedre del av beinet, mellom kneet og foten, på en stol sete for et kvarter.

Generelle tiltak

Ha et balansert kosthold, søvn på et fast underlag, vedlikeholde rette positurer mens stående og sittende, og avverge løfte tung last for å bli helbredet fra isjias problemer. Isposer for lammende smerten, spesielle ergonomiske møbler med lendestøttene, massasje med oppvarmet sennep olje og knust hvitløk eller bruk av aloe vera gel også bidra til å redusere sciatic nerve smerte. Du kan videre massere det berørte området med kamille olje eller olje der muskat pulver har blitt stekt.

Medisinske rettsmidler

Når du besøker en lege med en isjiasnerven problem, vil behandlingsprosedyren inkluderer tester for å utelukke årsaker til smertene. Han vil da gi deg råd om medisiner som smertestillende, og ber deg om å se en kiropraktor eller fysioterapeut for vanlige massasjer og øvelser for reduksjon av smerte.