Digidexo.com

Tea Tree Oil som en Tick Repellent

Tea Tree Oil som en Tick Repellent


Tea tree (Melaleuca Alternifolia) er et tre som vokser langs myrlendt sørøst australske kysten. Den ble først oppdaget og navngitt i moderne tid etter 18. århundre sjømenn, som brukes til å lage en te fra bladene. Siden da har olje avledet fra bladene blitt brukt til å behandle og kurere en rekke sykdommer. En av de mest nyttige fordeler er som en billig og ikke-giftig tick frastøtende som kan brukes på både dyr og mennesker.

Aktive ingredienser

Tea tree olje er avledet fra bladene på treet ved hjelp av damp destillasjon eller en lignende prosess. De to viktigste ingrediensene som finnes i tea tree olje er cineol og terinen-4-ol. Den aktive bestanddel blir terinen-4-ol, mens cineol er ansett som en urenhet. En kvalitet olje har en høy terinen-4-ol-innhold og et lavt innhold cineol.

Tick ​​Repellent

En tick frastøtende kan gjøres for både dyr og mennesker som bruker tea tree olje som en aktiv ingrediens. Start med en 2: 1 blanding av din favoritt baseolje, som mandel eller jojoaba, og vann. Kombiner dette i en sprayflaske med 2 oz. av tea tree olje. For best resultat, bruk en glassflaske. Oljer som tea tree olje reagerer med plast og kan føre til farlige kjemikalier for å igle inn din frastøtende. Før hver bruk, riste flasken kraftig til grundig blande oljer. Ved søknad til kjæledyr, gni frastøtende under deres pels slik at den når huden deres.

Tick ​​Shampoo

Mens haken sjampo kan anvendes for mennesker, er det vanligvis et program som er reservert for kjæledyr. For hver 2 oz. av din favoritt kjæledyr sjampo, legg 6 til 10 dråper tea tree eterisk olje. Vask kjæledyret pels bruker denne sjampo, med spesiell oppmerksomhet på hardt å nå områder, for eksempel under halen, i armhulene og mellom tærne. La sjampoen sitte i ca 10 minutter, eller så lenge du kan få dine hårete venn til å stå stille. Deretter grundig skyll sjampo fra håret sitt. Gjenta en gang om dagen til du ikke ser lenger flått.

Tick ​​Collar

Tick ​​collars bidra til å holde flått fra låse på kjæledyret ditt når det er ute og farter. For å gjøre en giftfri tick krage bruke tea tree olje, start med en vanlig klut eller nylon krage. Deretter lage en blanding bruker 2 ss. av en olje som mandel olje og legg 5-7 dråper tea tree olje. For mindre kjæledyr, som katter, kan du bruke en mer fortynnet løsning. Påfør blandingen olje til halsbåndet og la den suge i. Påfør blandingen olje to ganger i måneden eller oftere ved behov.