Digidexo.com

Magen smerte rettsmidler

Magesmerter kan være forårsaket av en rekke ting. Halsbrann, fordøyelsesbesvær, kvalme og fordøyelsesbesvær er vanlige årsaker, men magesmerter kan også indikere en mer alvorlig problem. Se legen din hvis magesmerter ikke forsvinner. Mange hjem rettsmidler for behandling av magesmerter innebære bruk av urter eller over skranke medisiner.

Halsbrann og dårlig fordøyelse

Når magesmerter føles i den høyere delen av magen kan det være forårsaket av fordøyelsesbesvær eller halsbrann. Hvis dette er tilfelle antacids kan gi lindring. Tagamet, Pepcid, eller Zantac er H2-blokkere og kan også være fordelaktig. Disse kan kjøpes på stoff butikker. Unngå alkohol, krydder, sitrus, koffein og fettrik mat. Unngå aspirin, ibuprofen eller andre medikamenter som kan være vanskelig for leveren å behandle. Kontakt legen din hvis smertene ikke er lettet av antacida.

Lakris rot, mjødurt og kamille hjelp til å redusere mengden av syre i magen. Urter som glatte alm, marshmallow, lin og bukkhornfrø å absorbere syre i magen og kan også være nyttig. Det finnes også urter som kan hjelpe til å beskytte slimhinnen i magen og redusere betennelser så halsbrann og fordøyelsesbesvær kan unngås. Disse inkluderer kamille, marshmallow rot, lakris rot, glatte alm, calendula, hvitløk og wild yam.

Kvalme og oppkast

Hvis kvalme er til stede, slurk vann svært sakte og unngå å spise. Hvis du er sulten, spiser vanlig mat som kjeks eller vanlig toast. Ginger root kan brukes til å hjelpe med kvalme. Spise en liten mengde og legge seg ned for å la ingefær skal tre i kraft. Limonade kan også anvendes for å lindre smerter forbundet med mage kvalme.

Forstoppelse eller diaré

Magesmerter kan ofte komme fra fordøyelsesbesvær. Drikke mye vann og å ha et sunt kosthold med mye fiber, frukt og grønnsaker kan bidra til å holde fordøyelsessystemet sunt. Lakris rot, løvetann rot, ingefær rot, og gul dock kan brukes til å lette forstoppelse. Kamille, bukkehornkløver og mjødurt kan brukes til å lette diaré. Legg en teskje av urten i en kopp kokende vann og la det bratt i tre til fem minutter. Sil av og drikk 1-3 kopper om dagen.

Det finnes også en rekke over disk avføringsmidler og avføring myknere for å lindre forstoppelse. Pepto-Bismol, Kaopectate og Imodium kan brukes til å lette diaré.