Digidexo.com

Hjem rettsmidler for gjær infeksjoner hos barn

Hjem rettsmidler for gjær infeksjoner hos barn

Barn opplever de skjerpende og ubehagelig effekter av gjær infeksjoner i en økende takt. Mens mange mener at problemet rammer bare kvinner, kan barn av begge kjønn oppleve smerte og irritasjon av en gjær infeksjon på grunn av en rekke årsaker.

Betydning

Gjær infeksjoner hos barn kan presentere på mange måter. Barn som bruker antibiotika og spise sukker, raffinert mel og bearbeidet mat er en større risiko for å oppleve disse infeksjonene.

Typer

Mens ekstrem rødhet og kløe i lysken er vanlig, kan infeksjoner også påvirke fordøyelsessystemet, som fører til kolikk og andre intestinal nød. Trost, tydelig av et hvitt belegg på innsiden av munnen, kan også være tilstede i yngre pasienter.

Behandling

Forebygging er nøkkelen for gjær infeksjoner, og starter en sunn diett rutine kan også lindre effektene av en infeksjon i fremgang. Men barn vanligvis kan sprette tilbake raskt fra en kamp ved hjelp av hjemme rettsmidler som ikke har noen bivirkninger.

Yoghurt

Det er viktig å bare bruke usøtet, vanlig yoghurt. Frisk frukt kan legges til, men søtstoffer bør unngås. Ikke bare kan dette midlet bli spist, kan det være veldig beroligende når topikalt til berørte kroppsdeler også.

Eteriske oljer

Tea tree og lavendel essensielle oljer er svært nyttig i å ødelegge gjær kolonier. For barn, bør oljer bli utvannet i en transportør olje for å unngå svie. Oljene kan også legges til yoghurt når utflytende enn irritert hud.

Diet

Dietter høy i bearbeidet mat og sukkerholdige godbiter er katalysatorer for gjær kolonisering, og bør unngås. Barn som lider av gjær infeksjoner krever vanligvis søtsaker, siden dette er gjær overlevelse mekanisme. Bryte syklusen kan være vanskelig, men symptomene er vanligvis eliminert når flere ernæringsmessige matvarer er innført med større hyppighet. Legge til en daglig servering av yoghurt kan gjenopprette balansen i systemet også.