Digidexo.com

Hva er årsakene til Testosteron støt i menn?

Hva er årsakene til Testosteron støt i menn?


Testosteron er produsert av de interstitielle celler av testiklene (og eggstokkene til en mindre grad). Det fremmer kroppshår vekst og dypere stemmene hos menn, samt utvikle de mannlige kjønnsorganene. Gjennom hele sitt liv, vil den gjennomsnittlige mannlige gå gjennom testosteron overspenning, øyeblikk når kroppen gjennomgår rene bursts av adrenalin, forårsaket av mange ulike faktorer

Sport

Menn har naturlige drifter for å bevise sin mandighet, og få utløp gi dem sjansen til å gjøre det helt som idrett. Den vennlige atmosfæren rundt det som skulle være en vanlig basketballkamp kan vike for en fylt med raseri og konkurranse på grunn av dette.

Liten Menneskets Complex

Menn som mangler i høyden avdelingen kan lide fra Small Menneskets Complex, mer ofte referert til som en Napoleons Complex, forårsaker dem til å over-gjøre for å kompensere for ikke å være 6'4. Noen vil ivrig rush inn knyttneve-kamper med 7-fots kjemper for å bevise at de er like bra som noen av vanlig høyde.

Ereksjon

Ereksjoner føre testosteron å stige betydelig; å ha en i morgen øker post-daggry svingninger.

Peanuts

Spise peanøtter regelmessig har vist seg å føre til testosteron svingninger. Det er ikke akkurat kjent hvorfor det er slik, men mono mettet fett har en effekt på binyrene i motsetning til andre matvarer.

Intens trening

En treningsøkt består av sammensatte vektløfting øvelser rettet mot store muskelgrupper vil surge testosteronnivå. Knebøy, benk-presser og ryggrader føre til at hypofysen til å jobbe overtid i å produsere hormonet.

Ungdom

Ved å snu fire år gammel, gutter har en tendens til å oppleve plutselige testosteron svingninger. Vanligvis angrefrist etter alder fem, overspenning lede vei til økt interesse for eventyr og aktivitet, en egenskap som fedre har en tendens til å nyte mer enn mødre.