Digidexo.com

Holistisk Skin kreft behandlinger

Det er flere alternativer å vurdere i bruk av holistiske hud kreft behandlinger. De fleste midler blir brukt i forbindelse med kjemoterapi, men dette er ikke alltid nødvendig, spesielt hvis hudkreft er fanget tidlig. Holistiske behandlinger behandler hele personen, ikke symptomene. Holistisk hudkreft behandlinger inkluderer Ayurveda, kinesisk medisin, homeopati og urtemedisin, å liste noen.

Kinesisk

Gua Sha (uttales GWA Shaw) terapi er rapportert å være 2000 år gammel. Gua Sha er en helhetlig hudkreft behandling som består av en kraftig massasje stimulere lymfesystemet og blodstrømmen gjennom huden. Akupunktur kan også anvendes for å hjelpe til med å stimulere strømning av kroppsvæsker og energi for å avgifte kroppen.

Herbal

En nylig treff i holistisk hud kreft behandlinger er BEC5 / Curaderm, et utdrag fra en plante kalt Djevelens Apple funnet i Australia. Mindre mengder finnes i auberginer. Dette er en aktuell krem ​​rapportert å utslette basal og plateepitelkreft (non-melanom hudkreft).

Homøopatisk

Hylands Silicea og Bufo Rana jobbe med bindevevet og huden, stimulere generell healing. Disse behandlinger kan anvendes alene eller i forbindelse med andre behandlinger.

Ayurveda

Ayurveda urter brukes til å behandle hudkreft inkluderer Manjishtha (Rubia cordifolia), Samira Panaga Rasa, Kaishore Gugglu og Gandhak rasayan; disse urter er blod renseanlegg. Neem oljen er en annen vanlig behandling og kan tas som kapsler, så vel som anvendes topisk på kreft.

Indiansk

Svart salve eller bloodroot salve er en felles helhetlig hudkreft behandling benyttet av indianerne. Den salve påføres direkte til kreft over en periode på 2 til 4 uker.

Forsiktig

Denne artikkelen er informativ bare. For ytterligere informasjon om behandlinger som er nevnt, se Resources nedenfor.