Digidexo.com

Hvordan Quit Smoking Biblically

Hvordan Quit Smoking Biblically


Noen teologer mener røyking faller inn i en gråsone, mens andre mener at kristne aldri skal røyke. Uansett, røyking skader kroppen og skader helsen til folk rundt deg. Røykeslutt betyr at du vil bli å behandle kroppen din med den respekten som den fortjener som et tempel for Den Hellige Ånd, som 1 Kor 6:19 sier. Be og lese i Bibelen vil hjelpe deg å komme gjennom denne utfordrende prosessen.

Bruksanvisning

•  Be om din beslutning om å slutte å røyke. Takk Gud for å lede deg til denne beslutningen. Fortell Gud dine bekymringer om ulike fristelser og be ham om styrke som du gjør en forpliktelse til å sparke en vane.

Listen grunnene til at du ønsker å slutte å røyke på et stykke papir og plassere den der du vil ofte se det. For eksempel lime det på veggen i våpenhuset, der du vanligvis røyker eller kontorbord. Lage så mange kopier som du trenger.

Skriv ned setninger som minner deg om din beslutning om å slutte å røyke på små papirlapper. La dine sigaretter hjemme og stikke bitene av papir på lommeboken. Når du blir fristet til å kjøpe en ny pakke, vil du se meldingen du har gjort og tenke to ganger om din handling. Noen Bibelen siterer du kan skrive inkludere "Jeg kan gjøre alle ting gjennom Kristus som styrker meg" (Phillippians 04:13) og «Min nåde er nok for deg, for min kraft fullendes i svakhet" (2 Kor 12: 9) .

Approach dine kirkeledere om din beslutning om å slutte å røyke. Noen kirker har rådgivningstjenester for medlemmer av menigheten som ønsker å slutte å røyke. Selv om kirken har ingen slike tjenester, kan det hende at kirkeledere kunne gi deg noe støtte. For eksempel kan de gi deg råd eller tilbud om å snakke med deg hver uke om framgangen.

Spør en kristen venn som har lykkes slutte å røyke for å hjelpe deg gjennom prosessen. Be med din venn for å be Gud om å velsigne deres innsats; ring din venn hver gang du føler trang til å røyke.