Digidexo.com

Normal Range of Human pulsfrekvens

Pulsfrekvens refererer til vibrasjon i en arterie produsert av hjertets handling, og telte i slag per minutt. Menneskelige pulsen varierer avhengig av faktorer som alder, kjønn, emosjonell tilstand, nivå av fysisk aktivitet som hvile eller etter trening, og generell fysisk tilstand.

Samlet Range

Typiske menneskelige hvilepuls priser varierer fra et lavt på 67 hos personer over seksti år til en topp på 150 i ufødte barn, med den typiske puls gradvis avtagende gjennom hele barndommen. Godt klimaanlegg idrettsutøvere, men kan ha hvile pulsen på ca 55.

Kjønnsforskjeller

Vanligvis menn har en tendens til å ha lavere puls priser enn gjøre kvinner. Puls priser av kvinner har en tendens til ca 5 til 10 slag i minuttet høyere enn menn.

Snittpuls priser for voksne menn

For voksne menn, gjennomsnittlig puls frekvensområdene 67-80 avhengig av alder. Fra fylte tjueen til alder seksti gjennomsnittlig rekkevidde er 70 til 75; etter fylte 60 rekkevidden vider til 67-80.

Snittpuls priser for voksne kvinner

Den gjennomsnittlig rekkevidde for voksne kvinner beregner ut til ca 75-85 til fylte seksti og 72-90 etter fylte seksti.

Andre faktorer som påvirker pulsfrekvens

Puls priser svinge både med den enkeltes pustefrekvens så vel som med kroppstemperatur over 98 grader Fahrenheit.